Müge Anlı'yı çıldırtan anlar; 60 yaşındaki adam, 18 yaşındaki kıza...

Müge Anlı'yı çıldırtan anlar; 60 yaşındaki adam, 18 yaşındaki kıza...

ATV'nin reyting rekorları kıran reality şov programı Müge Anlı'da bugün öfkeli anlar yaşandı. Akrabası olan 18 yaşındaki kızı kaçırdığı iddia edilen adam,Sunucu Anlı'yı çileden çıkardı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 18 yaşındaki akrabasını kaçırdığı iddia edilen 60 yaşındaki Ahmet Akkaya canlı yayına damga vurdu.
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir pedofili vakası yaşandı.

 

Müge Anlı canlı yayınına çıkan 18 yaşındaki Yaren'in annesi kızlarının kaçırıldığını söyledi ve geri dönmesi için Müge Anlı'dan yardım istedi. Ortaya çıkan olaylardan sonra Yaren'i kaçırdığı söylenen 60 yaşındaki Ahmet Akkaya canlı yayına bağlanarak şoke eden açıklamalar yaptı.

anli-2.JPG

Dün Müge Anlı'nın programın katılan Yaren'in annesi kızlarının kaçırdığını ve eve dönmesini istediğini söyledi. Canlı yayına bağlanan Yaren'in açıklamaları herkesi ise şoke etti. Ailesinden şiddet gördüğünü ve isteyerek kaçtığını söyleyen Yaren Müge Anlı'ya şu açıklamaları yaptı:


-"Abla ben seni sevdiğim için bağlandım. Biliyorum sen benim kötülüğümü istemezsin ama ben orada görmediğim güler yüzü burada gördüm. Ben orada hep şiddet gördüm.

 

Daha geçenlerde kızgın demiri bastılar üzerime. Amcam bana sinkaflı küfürler etti."
Yaren'in bu sözleri sonrası annesi ise "hak ettin" diyerek cevap verdi. 

anli-1.JPG

"Ne demek hak etti?" diyerek anneye çıkışan Müge Anlı, "İçeri gizlice telefon soktu Ahmet Akkaya ile konuşuyordu" cevabını aldı. Bu sözler sonrası herkes Yaren'in isteyerek konuştuğunu düşündü...
18 yaşındaki Yaren annesinin ve Müge Anlı'nın evine dön isteklerini geri çevirdi. 60 yaşındaki Ahmet Akkaya'ya kendi istediğiyle kaçtığını söyleyen Yaren ise Ahmet beyle evleneceğini söyledi.

anli-3.JPG
Yaren ve Ahmet Akkaya Türkiye'nin gündemine otururken bütün bu olaylardan sonra ise canlı yayına bağlanan Ahmet Akkaya şunları söyledi;
-"Yaren beni aradı benim adımı sen lekeledin benim adımı temizleyeceksin dedi. Ben şu an Maltepe'de duruyorum dedi. Bu saatten sonra olan oldu artık ben Yaren ile evlenmek istiyorum. Fırsat bulduğum zaman resmi nikah yapacağım" 


12 yaşındayken Yaren'e ahlaksız mesajlar atan Ahmet Akkaya evleneceğini söyleyince tepki aldı. Mügen Anlı, "Siz 60 yaşındasınız Yaren'e nasıl bir gelecek vaat edersiniz, yakışık alır mı?' deyince Akkaya, 'Orasını allah bilir' diye yanıt verdi. 
60 yaşındaki Ahmet Akkaya hem Müge Anlı'yı hem izleyenleri kızdıran açıklamalar yaptı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.