Müge Anlı'yı çıldırtan itiraflar! Bu nasıl kadın?

Müge Anlı'yı çıldırtan itiraflar! Bu nasıl kadın?

ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızını aramaya gelen Zeynep Ergül hakkında bilinmeyen gerçekler ortaya çıktı.

Gaziantep'te yaşayan Zeynep Ergül 19 yaşındaki kızı Fatma'yı aramak için Müge Anlı'nın programına katıldı.

Zeynep hanımın iddiasına göre evlerini beğenmediği kızından 5 aydır haber alamıyordu. Müge Anlı ve ekibi kısa sürede Zeynep hanımın kızı Fatma'ya ulaştı bulunduğunu haberi Zeynep hanıma ve ekran başındakilere verdi.

Yapılan araştırmalarda ise Fatma'nın ailesinden şiddet gördüğü için evden kaçtığı ve okuluna da devam ettiği ortaya çıktı.

 

ÇOK BAŞKA BİLGİLER ORTAYA ÇIKTI

 

Müge Anlı Fatma'yı tekrar eve dönmeye ikna etmeye çalışırken anne Zeynep Ergül hakkında çok başka bilgilere ulaşıldı.

Ekran göründüğünden çok farklı bir hayatı olduğu anlaşılan Zeynep Ergül aslında yıllar öncede bir kayıp olayı ile ilgili programa katıldı. Yaklaşık 3 yıldır kendisinden haber alınamayan Mehmet Muharrem Erbay'ın bağ evinin paylaşamadığı Cahit Ergül, Zeynep hanımın ağabeyi. İddialara göre ise Zeynep hanımın ağabeyi Mehmet Muharrem Erbay'ın başına bir şey getirdiği yönünde.

28 Şubat 2017 tarihinden itibaren kendisinden haber alınamayan Mehmet Muharrem Erbay'ın başına ne geldiğini öğrenmek için programa katılın kızı Büşra ise Zeynep hanımın bir şeyler bildiğini savundu.

 

'BURASI SİZE MEZAR OLACAK'

 

İddialara göre 2017 yılında Zeynep hanım Mehmet Muharrem Erbay'ın eşine "Burası size mezar olacak" diye tehdit etti.

Zeynep hanımın yıllar önce Müge Anlı ve ekibi Mehmet Muharrem Erbay'ın kaybını araştırırken programa katıldığı ortaya çıktı.

O anda jandarma ekipleri Zeynep hanımın evinde kayıp Mehmet Muharrem Erbay aramış, Zeynep hanımın o aramalarda röportaj isteklerini geri çevirmişti. Mehmet Muharrem Erbay olayında Zeynep hanımın ise bildiklerini sakladığı düşünülüyor.

Kayıp Mehmet Muharrem Erbay'a ne olduğu bilmediğini söyleyen Zeynep Ergül, Mustafa ismindeki abisinin oğlu ile ilgili "Mustafa abimin oğlu bir sene Kayıp Mehmet Muharrem Erbay'ın peşinden dolandığını biliyorum ve ağabeyim Mehmet beyi öldürüp kuyuya attı" iddiasında bulundu.

Canlı yayına katılan isim vermeyen izleyicide Zeynep Ergül ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı ve şunları söyledi;

"3-4 ay önce kapalı cezaevinde bu bayanı gördüm. Müge Anlı'ya çıktı benim ağabeyim adamı öldürdü kuyuya attı ama kimse bulamadı dedi. Kendisi de bir adam yaralamış 6 ay hapis yatmış" 

Zeynep hanım yaklaşık 1000 dönüm arazide yaptırdığı 2 katlı evi ise gelen yardımlarla yaptırdığını iddia etmişti.

Müge Anlı'nın bu evin satıp daha küçük bir evde kızı ve çocuklarıyla yaşaması teklifini ise Zeynep hanım reddetti. Zeynep hanım eski eşinin bu eve daha önce uyuşturucu maddesi ektiği ve tutuklandığı bu yüzden de evi satmak istemediği ortaya çıktı.

Ayrıca Zeynep hanımın 2007 yılında alınmış Silah ruhsatı olduğu ve Suriye'den kaçak mal getirip sattığı da ortaya çıktı. Bütün bu iddialar ve ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda Mehmet Muharrem Erbay'ın kayıp olayında kilit isim Zeynep Erbay'ın bütün bildiklerini sakladığı ve eski eşinin koruduğu düşünülüyor. İlerleyen günlerde olay araştırmaya devam ederken Zeynep hanımın görüntüsünden çok farklı olaylarla anılması ise sosyal medyada da viral oldu.

 

'MÜGE ANLI PATLADI'

 

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, konuya ilişkin "Müge Anlı Patladı!" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

 

İşte o yazı:

 

"Müge Anlı ve Esra Erol’u her izlediğimde Sezen Aksu’nun ‘Arka Sokaklarda Neler Oluyor?’ şarkısı, Cem Yılmaz’ın ‘Hani marjinal bizdik?’ skeci ve insanların televizyonu niye izlediklerine dair bilimsel şu saptama gelir aklıma:

İnsanların yüzde 80’i özledikleri hayatları görmek için televizyon izler. Yüzde 20’si de ‘İyi ki bu benim başıma gelmedi’ demek için.

Anlı ve Erol, şimdiye kadar yaptıkları canlı yayınlarda o kadar çok ‘yurdum insanı’nın ‘marjinal hayat’ yaşadığına tanıklık ettiler ki, izleyenlerin ağzının açık kaldığı itiraflar bile şaşırtmıyor onları.

Ancak canlı yayında yaptıklarını anlatırken yüzleri bile kızarmayanların sözleri onlara bile “Yok artık” dedirtiyor.

Anlı, canlı yayında “Ablasının kocası, iş yaptığı adam, evi satan, evi alan”la yakınlaşan kadına şöyle patladı:

“Bu programa gelen sen ve senin gibi hanımlara hayret ediyorum ya, kapınızda kuyruklar var. Geldim, gidiyorum, hiç öyle kapımda kuyruk falan olmadı.”

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.