Muğla'da çatışma:  5 PKK'lı öldürüldü

Muğla'da çatışma: 5 PKK'lı öldürüldü

Son dakika... Muğla köyceğiz'de PKK'lılar ile çıkan çatışmada 5 teröristin öldürüldüğü belirtildi.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada  bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'i öldürüldü. Kaçan diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde dün yakalanan 7 teröristin ardından bugün de bölgeden flaş bir haber geldi. Köyceğiz ilçesinde köşeye sıkıştırılan 7 PKK'lı teröristten 5'inin öldürüldüğü 2'sinin de yakalanması için operasyonun devam ettiği öğrenildi.

BİNBAŞI YARALANDI

Köyceğiz ilçesi Toparlar Şelalesi yakınında, güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada PKK'lı 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. PKK'lı töreristlerle çıkan çatışmada 1 binbaşı bacağından yaralandı. Yaralı binbaşının tedavi altına alınabilmesi için askeri helikopter sevk edildi. Bölgedeki operasyonun gece başladığı, İzmir'in Bornova İlçesindeki 2. Jandarma Komando Tugayı'ndan ve polis özel harekat biriminden destek kuvvet gönderildiği belirtildi.

siyasetcafe.com

 

 

 

Kaynak:Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.