Muğla'da skandal olay! Yangın çıkarıp selfie yaptı

Muğla'da skandal olay! Yangın çıkarıp selfie yaptı

Muğla'da çıkan sazlık yangınıyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden birisinin yangın çıkardıktan sonra selfie yaptığı ortaya çıktı.

Muğla'da 8 Haziran'da öğle saatlerinde sazlık alanda çıkan yangınla ilgili akıllara durgunluk veren detaylar ortaya çıktı.7

8 Haziran’da saat 11.00 sıralarında, Dalyan Mahallesi Karadağ mevkiindeki sazlıkta yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Şüphelilerden Davut A.’nın yangın çıkardıktan sonra selfie yaptığı görüldü.

Yangının çıkış nedenini araştıran İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeden 2 kamyonet ile ayrılan Aslan D., Cihan B. ve Davut A.’yı gözaltına aldı.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde çıkan sazlık yangınıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Davut A.’nın yangın çıkardıktan sonra özçekim yaptığı ortaya çıktı. 3 uçak ve 1 helikopterle alevlere müdahale edildi. Bölgedeki yangın, 6 saatlik çalışma sonucunda söndürüldü. 3 hektarlık alan zarar gördü.

 

GÖZALTINA ALINDILAR

 

8 Haziran’da saat 11.00 sıralarında, Dalyan Mahallesi Karadağ mevkiindeki sazlıkta yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Bölgedeki yangın, 6 saatlik çalışma sonucunda söndürüldü. 3 hektarlık alan zarar gördü. Yangının çıkış nedenini araştıran İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeden 2 kamyonet ile ayrılan Aslan D., Cihan B. ve Davut A.’yı gözaltına aldı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.