Muhabir tokatlayan Muharrem Sarıkaya'dan yeni skandal!

Muhabir tokatlayan Muharrem Sarıkaya'dan yeni skandal!

Muharrem Sarıkaya’nın İHA çalışanı Ahmet Demir’i yaşanan bir ses sıkıntısı yüzünden tokatlaması gündem olmuştu. Sarıkaya bu defa da bir okuyucusuna hakaret etti.

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, geride bıraktığımız Aralık ayında canlı yayın esnasında ses kontrolü gerçekleştiren muhabire sinirlenmiş ve tokat atmıştı.

Olayın sonrasında büyük tepki toplayan ve eleştiri yağmuruna tutulan Muharrem Sarıkaya, Habertürk'teki yazılarına ara vermişti. Uzun süre sonra tekrar yazılarına başlayan ve Habertürk'te yazmayı sürdüren Muharrem Sarıkaya bu defa da okuyucuya yolladığı mesajla gündeme geldi.

 

 

Sarıkaya’nın Habertürk'ün sosyal medya sayfasından paylaşılan yazısının altına bir sosyal medya kullanıcısı “Bu adamı hala okuyan var mı?” biçiminde yorum yazınca olanlar oldu. Yorumu gören Sarıkaya kendine engel olamadı ve verdiği yanıtla yine gündem oldu.

 

"OKUMA YAZMA ÖĞREN HÖDÜK"


Twitter'da Kerim adını kullanan bir kullanıcı, söz hususu paylaşımla alakalı olarak yaptığı yoruma Muharrem Sarıkaya’nın mesaj atarak cevap verdiğini iddia etti. İddiaya göre Muharrem Sarıkaya attığı mesajda, “Önce okuma yazmayı öğren hödük. Yazdığın yazıya bir bak. Okuma yazma bilmeyen senin gibiler okuyamaz. Takıldın trol kuyruğuna ama mahkemede de bunu tekrar edersin değil mi? Özrünü o gün kabul etmeyeceğim ve senden iyi bir tazminat alacağım. Hödüklüğün bedelini anlarsın o gün trol.” dedi.

 

gtgtgtg.jpg

 

Kerim adlı sosyal medya kullanıcısı söz hususu mesajları Habertürk'ü de etiketleyerek sosyal medyadan paylaştı.

 

Sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

 

“Dün yazarınız Muharrem Sarıkaya’nın yazısını paylaştığınız twitinizin altına ‘Bu adamı hala okuyan var mı?’ diye yazmıştım. Yazarınız bu duruma çok sinirlenmiş ve bana ekteki mesajı atarak mahkemeye vermekle tehdit etmiş.”

Sarıkaya’yı, yazdıklarından dolayı mahkemeye vereceğini de ekleyen Twitter kullanıcısı, “Ayrıca Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı gibi üstatlarla köşe komşuluğu yapan kişileri özenle seçmenizi bir okuyucunuz olarak teklif ediyorum. Sevgiler”. dedi.

 

a-026.jpg

b-021.jpg

c-020.jpg

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.