Muhalif İslamcıdan Afrin yorumu: "Kızılelma şirktir"

Muhalif İslamcıdan Afrin yorumu: "Kızılelma şirktir"

Antikapitalist İslamcı İhsan Eliaçık, sosyal medya hesabı üzerinden yine skandal açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'e giden askerlerimizin sloganı haline gelen "Kızıl elma" için Antikapitalist İslamcı İhsan Eliaçık "şirk" tanımlaması yaptı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında yaptığı açıklamalarla "Gezi'nin hocası" olarak nam salan İhsan Eliaçık, Afrin operasyonu ile özdeşleşen "Kızıl elma" ile ilgili "şirk" ifadesini kullandı.

Zeytin Dalı operasyonu kapsamında Afrin'e giden askerlerimizden biri nereye gittiği sorulduğunda "Kızıl elmaya" cevabını vermiş ve tüm Türkiye'nin gönlünü fethetmişti.

Bu milletin ve vatanın geleceği için her şeyi göze alan askerimizin sözlerinin üzerine İhsan Eliaçık'ın attığı tweet sosyal medyada büyük tepki çekti.

İşte İhsan Eliaçık'ın attığı skandal tweet:

'Kızıl elma' denen şey şirktir. 'Türk cihan hakimiyeti mefkuresi'ymiş... Sen kim oluyorsun da dünyayı ele geçirmeye kalkıyorsun? Kim dünyayı ele geçirmeye kalkıyorsa Allah'a ortak koşuyor demektir. Mülk Allahındır!

kzilelma.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.