Muharrem İnce, CHP'nin mitingine katılacak mı? O iddialara yanıt geldi

Muharrem İnce, CHP'nin mitingine katılacak mı? O iddialara yanıt geldi

Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce'nin CHP'nin Ankara'da düzenlenecek olan mitingine katılacağı iddia edilmişti. O iddialara yanıt geldi.

Memleket Partisi genel başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, FETÖ iltisaklı algı operasyonları aracılığıyla uğradığı baskı sonunda adaylıktan çekildiğini duyurdu. 

İnce, yaptığı açıklama ile 'Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum' ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasında partisinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi destekleyeceğini ise açıklamadı. Ancak sosyal medyada FETÖ iltisaklı operasyonların CHP desteği ile başlatıldığı iddialarıyla birlikte, Muharrem İnce hayranlarından da tepki gecikmedi. 

 

MUHARREM İNCE, CHP'NİN MİTİNGİNE KATILACAK MI?


Sosyal medyada algı operasyonları hız kesmeden devam ederken, CHP'ye yakın gazeteci Özlem Gürses sosyal medya paylaşımında Muharrem İnce'nin CHP'nin yarın düzenlenecek Ankara mitingine katılacağını iddia etti. Gürses, bu paylaşımı bir süre sonra sildi ve farklı bir açıklama yayınladı. 

 

BEKLENEN CEVAP GELDİ

 

Hande Fırat'ın programında Muharrem İnce'nin CHP mitingine gidip gitmeyeceği tartışılırken, canlı yayında bulunan gazeteci Gürbüz Evren Muharrem İnce'nin çok yakınında bulunan bir ismin kendisine mesaj attığını belirtti. 

Evren, Muharrem İnce'nin yakınındaki o ismin attığı mesajda, İnce'nin CHP mitingine gitmeyeceğini belirttiğini açıkladı. 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.