Muharrem İnce CHP'ye kapıları kapattı: CHP'nin büyükşehirleri kazanması zor

Muharrem İnce CHP'ye kapıları kapattı: CHP'nin büyükşehirleri kazanması zor

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, yerel seçimlere Memleket Partisi olarak tek başına gireceklerini söyleyerek 'CHP'nin büyükşehirleri kazanması, 2019 seçimlerinden daha zor.' dedi.

Özgür Özel, CHP 38. Olağan Kurultayı'nda yapılan seçimin ardından CHP'nin yeni genel başkanı oldu.

Özgür Özel, genel başkan olduktan sonra katıldığı ilk CHP Grup Toplantısı'nda CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan ve CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce'ye göz kırparak 'Bu baba evinin tapusu ne Özgür Özel'dedir ne Kemal Bey'dedir. Gelin baba evine güçlenelim' demişti.

Tanju Özcan, Özgür Özel'in bu çağrısına sıcak bakarken, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'de bu çağrıya ilişkin ilk kez konuştu.

 

CHP'YE KAPILARI KAPATTI

 

Geri dönme düşüncesinin olmadığını söyleyen Muharrem İnce, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamasında 'Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var. Biz, Memleket Partisi olarak seçime tek başımıza girecekmiş gibi kararımızı alacağız' dedi.

 

'CHP'NİN BÜYÜKŞEHİRLERİ KAZANMASI ZOR'

 

CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerindeki şansını da değerlendiren İnce, 'CHP'nin büyükşehirleri kazanması, 2019 seçimlerinden daha zor. 2019 seçimlerini kazanmak daha kolaydı.' dedi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.