Muharrem İnce işi bitti: Ekrem İmamoğlu tebrikleri kabul ediyor

Muharrem İnce işi bitti: Ekrem İmamoğlu tebrikleri kabul ediyor

Muharrem İnce’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’na adaylığı tamamen bitti. CHP’nin adaylık için ismi geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu il başkanlarıyla yaptığı toplantıda tebrikleri kabul etti.

CHP’Lİ BAŞKANLAR HAYIRLI OLSUN DEDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’un CHP’li belediye başkanları ile birlikte Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. CHP’li Başkanlar görüşmede İmamoğlu’na tek tek “hayırlı olsun” dedi.

“AÇIKLAMA İÇİN ERKEN AMA...”

CHP, AK Parti’nin İstanbul adaylığı neredeyse kesinleşen TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın karşısına Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çıkacak. İmamoğlu, CHP’li İstanbul Belediye Başkanlarıyla basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda İstanbul adaylığına ilişkin, düşüncelerini sordu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme hakkında da bilgi veren Ekrem İmamoğlu’nun “Adaylık konusunu bakıp değerlendireceğiz. Yetkili kurullar tarafından ilan edilmediği için açıklama yapmak erken. Bununla ilgili yetkili kurulların açıklama yapmasını bekliyorum” diyerek İstanbul’a talip olduğunun sinyalini net bir şekilde verdi.

“HEYBEMİZDE İSTANBUL VAR”

Toplantının ardından açıklamada bulunan Ekrem İmamoğlu,“Her belediye başkanımızın ajandasında ve heybesinde İstanbul var. CHP’li başkanlar olarak geleceği düşünmek gibi vazifemiz var. Yüreğimizden kimse şüphe etmesin” dedi.

İSTANBUL’A BEYLİKDÜZÜ MODELİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayını aldığı ve parti örgütleri tarafından da olumlu karşılandığı söylenen Ekrem İmamoğlu adaylığı için yaptığı açıklamada; “Her ay yaptığımız olağan toplantıdan birini gerçekleştirdik. Ekonomik bir sıkıntıdan geçiyoruz. Yerel yönetimlerin sıkıntısını ve neler yapabilirizi konuştuk. Süreç neyi gösterir hep beraber göreceğiz yakında” dedi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.