Muharrem İnce tarih ve saat verdi; meydan okudu

Muharrem İnce tarih ve saat verdi; meydan okudu

CHP'li vekil Muharrem İnce, gündeme bomba gibi düşen Beştepe'de Erdoğan'la görüştüğü iddialarına yanıt vermek üzere basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Rahmi Turan'ın İnce Beştepe'de Erdoğan'la görüştü açıklamasının ardından iddiayı sert bir dille yalanlayan Muharrem İnce konuyla ilgili basın toplantısı düzenleme kararı verdi.

Yarın saat 13.00'da toplantı yapacağını duyuran İnce, "Yalova Merkez Elmalık Köyündeki evimde sürece ilişkin kamuoyunu bilgilendirmek için isteyen gazetecinin istediği soruyu sorabileceği basın toplantısı düzenleyeceğim" dedi. 

muharrem-inceli.JPG

 

Rahmi Turan’ın “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısının yankıları sürüyor. Turan, yazısına konu olan CHP’li ismin Muharrem İnce, bu bilgiyi kendisine veren ismin de Talat Atilla olduğunu açıkladı. Muharrem İnce, Rahmi Turan tarafından isminin açıklanmasının ardın sosyal medya üzerinden sert bir açıkama yaparak iddiaları yalanladı.

 

İNCE’DEN BASIN AÇIKLAMASI DUYURUSU

Konuyla ilgili bir açıklama daha yapan İnce, “24 Kasım 2019 Pazar günü saat 13.00'de Yalova Merkez Elmalık Köyündeki evimde sürece ilişkin kamuoyunu bilgilendirmek için isteyen gazetecinin istediği soruyu sorabileceği basın toplantısı düzenleyeceğim” dedi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.