Muharrem İnce yardımcılarını açıkladı

Muharrem İnce yardımcılarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, başkan yardımcılığı teklif edeceği isimleri açıkladı. İşte o isimler ve haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran'da başkan seçilmesi durumunda Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'na başkan yardımcılığı teklif edeceğini açıkladı. Muharrem İnce, İstanbul’da ulusal gazetelerin, televizyonların ve internet sitelerinin genel yayın yönetmenleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Yeşilköy’de bir otelde düzenlenen kahvaltılı toplantının başında basın mensuplarının kısa bir görüntü aldı. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Muharrem İnce, rakibi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Başkan olursam İnce'ye yardımcılık teklif edeceğim" sözlerine 'Yardımcılık teklif ederse, kazanırsa kabul ederim. Ben kazanırsam onlara (Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu) yardımcılık teklifinde bulunacağım. Ekonomi konusunda piyasalara ve topluma güven vererek başarı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum