Muharrem İnce YSK'yı uyardı! ‘Her yere resminizi asarım’

Muharrem İnce YSK'yı uyardı! ‘Her yere resminizi asarım’

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulu’nu sert bir dille uyardı. İşte detaylar;

Muharrem İnce, tek isteğinin Yüksek Seçim Kurulu’nun işini düzgün yapması olduğunu aksi halde, Türkiye’nin her yerine onların fotoğraflarını asacaklarını ve sokağa çıkamayacaklarını ifade etti.

Seçim çalışmalarına devam eden Muharrem İnce, Konya’ya giderken Kula’da mola verdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yolda gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce, "Yüksek Seçim Kurulu'na bir mesajınız var mı? Seçim günü herhangi bir olumsuzluk yaşanırsa..." sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Valla uyarıyorum ben. YSK üyelerinden istediğim yasaların öngördüğü işleri yapsınlar. Yasalar onlara ne hak veriyorsa, öyle son dakika kararlar vermesinler.”

Muharrem İnce, YSK üyelerine ayrıca şöyle seslendi:

“Kimsenin kölesi olmasınlar. Adil bir seçim istiyorum. Yalova'da oyumu kullanır kullanmaz atlayacağım arabaya geleceğim Ankara'ya. Avukatlara da gittiğim her yerde çağrımı yapıyorum. Bütün avukatlarla cübbeleriyle birlikte YSK'nın önüne giderim. Türkiye'nin her yerine onların fotoğrafını asarım, sokağa çıkamazlar. İşini düzgün yapsınlar, istediğim bu. Torpil istemiyorum, işini düzgün yapsınlar istediğim bu.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.