Muharrem İnce'den Babacan'a sert tepki! 'Bu nasıl bir FETÖ ağzıdır?'

Muharrem İnce'den Babacan'a sert tepki! 'Bu nasıl bir FETÖ ağzıdır?'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında 6'lı masayı eleştirdi.

Katıldığı canlı yayında 6'lı masayı eleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Muhalefet bu ülkede umut olamıyor. Gerçeklikten kopmuş bir muhalefet var' ifadelerini kullandı.

İnce, 6'lı masanın mutabakat metnine ilişkin 'Baştan savma yazılmış bir metin' dedi. İnce adaylık tartışmalarına ilişkinse '2 bin 300 vaadi olanların bir adayı olacaktır, herhalde 15 Mayıs'a bırakmayacaklardır. Karşılıklı birbirlerine ayar veriyorlar. Yardımcılar üzerinden ayar veriyorlar. Bu karşılıklı restleşme.' diye konuştu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce CNN Türk canlı yayınına konuk oldu.

 

BABACAN'A SERT TEPKİ: BU NASIL BİR FETÖ AĞZIDIR?


İnce şunları söyledi:

 

'Öyle işler yapacağız ki Avrupa bize 'aferin' diyecek.' Bu nasıl bir komplekstir? Bu nasıl bir FETÖ ağzıdır? Bu nasıl bir emperyalist uşaklığıdır. Bu nasıl bir teslimiyettir? Böyle bir şey olamaz. Avrupa'nın aferinine ihtiyacımız yok bizim ama milletin aferinine ihtiyacımız var. Bir ulusal, milli duruş lazım.

 

6'LI MASANIN MUTABAKAT METNİ


Metinde laiklik, eğitim, cemevleri yok. Benim vaatlerimi çalıp metine yazmışlar. 6 lider bu metni benim kadar okumamıştır, yardımcıları okumuştur. Baştan savma oturmuşlar yazmışlar.

 

6'LI MASADAKİ ADAYLIK TARTIŞMALARI


2 bin 300 vaadi olanların bir adayı olacaktır, herhalde 15 Mayıs'a bırakmayacaklardır. Karşılıklı birbirlerine ayar veriyorlar. Yardımcılar üzerinden ayar veriyorlar. Bu karşılıklı restleşme. Diğer partiler de pastadan pay kapma telaşında.'

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.