Muharrem İnce'den HDP'lilerin huzurunda yanlış yaptık açıklaması- video

Muharrem İnce'den HDP'lilerin huzurunda yanlış yaptık açıklaması- video

CHP'li Muharrem İnce, PKK'ya destek vediği için görevden alınan Ahmet Türk'ü ziyaret etti. "Sandıktan Türk çıkmışsa onu hazmedeceksin diyen İnce, HDP'li Türk'e "gönlümüz sizinle" dedi.

Terörle bağlantısı olduğu gerekçesi ile görevden alınan ve hakkında 6 ayrı terör suçundan soruşturma bulunan Ahmet Türk'e desteklerini ileten Muharrem İnce, "gönlümüz sizinle" dedi.

CHP'nin derdinin demokrasiye sahip çıkmak olduğunu öne süren İnce, Türk'le samimi görüntüler verdi, gülüşerek sohbet etti.

İnce, "Sandıktan Sayın Ahmet Türk çıkmışsa onu hazmedeceksin, onun için gönlümüz, yüreğimiz sizinle birliktedir. Türkiye bunları aşacaktır, aşmalıdır. Türkiye sandığa güvenin olmadığı bir ülke olursa burada huzur olmaz, barış olmaz." ifadelerini kullandı.

 

Muharrem İnce "Geçmişte sizin partiniz de benim partim de hatalar yaptı. Dokunulmazlıklar konusunda benim partim hata yaptı" dedi. "Hataları bir kenara bırakıp yolumuza devam edelim" diye konuştu.

Geçtiğimiz gün ise CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, parti meclisi üyesi İlhan Cihaner, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Akbaş ve CHP'li Mahmut Duyan Ahmet Türk'ü ziyaret etmişti. Ali Şkere, açılım mesajı ermişti.

Siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.