Muharrem İnce’den kritik sandık uyarısı

Muharrem İnce’den kritik sandık uyarısı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçmenlere flaş sandık uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ankara Tandoğan’da büyük bir kalabalığa hitap etti ve sandıklara sahip çıkın talimatı verdi.

Ankara Tandoğan Meydanı'nda yüzbinlerce kişiye seslenen Muharrem İnce, TRT, AA ve YSK'nın yöneticilerine tepki gösterdi. İnce, Cumhurbaşkanı olması durumunda bu yöneticilerin yargılanacaklarını ifade etti.

İNCE’DEN SANDIK ÇAĞRISI

Seçim öncesi vatandaşlara uyarıda bulunan İnce, “Pazar günü; ben, sen, o yok. Biz var, biz. 50 günde evimde ya 2 gece yattım ya 3 gece. 7 kilo verdim. Yarından sonra sıra sizde, pazar sabahı geç kalmayın, okulların bahçesinde yatın. Pazar günü acıkmayın, uykunuz gelmesin, hasta olmayın. Pazar günü oyunuzu kullandıktan sonra okuldan ayrılmayın. Sandıkları sakın terk etmeyin” ifadelerini kullandı.

“O YÖNETİCİLERİ YARGIYA GÖNDERECEĞİM”

Anadolu Ajansı, TRT ve YSK’ya da sert tepki gösteren İnce, “Pazar günü sabah Yalova’da oyumu kullanıp doğru Ankara’ya geleceğim. Bakın 3 tane kurum; biri Anadolu Ajansı, biri TRT, öbürü de YSK. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanı olacağımı biliyorum. Hiçbir intikam duygum yok ama bu 3 kurumun yöneticilerini yargıya göndereceğim. Bağımsız, tarafsız bir yargıya göndereceğim” diye konuştu.

ince1-005.jpgince2-003.jpgince3-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum