Muharrem İnce'den Merdan Yanardağ'a sert sözler: Sen mangırsın

Muharrem İnce'den Merdan Yanardağ'a sert sözler: Sen mangırsın

Halk TV, Tele 1 ve KRT'nin CHP ve İYİ Parti'den para aldığını söyleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ birbirine girdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Denizli'de yaptığı açıklamada Halk TV, Tele 1 ve KRT'nin CHP ve İYİ Parti'den her ay düzenli para aldığını söylemişti.

İnce, "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP’den ve İYİ Parti’den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar" şeklinde konuşmuştu.

 

MERDAN YANARDAĞ'DAN İNCE'YE YANIT


Muharrem İnce'nin sözlerine Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'dan geldi. Yanardağ, "Sistem, Muharrem İnce'yi buruşturup attı" dedi.

 

MUHARREM İNCE'DEN YANARDAĞ'A SERT YANIT


Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Yanardağ'ın sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

 

İnce, paylaştığı videoda eline 200 lira alarak şunları söyledi:

 

"Bu zat kendine 'gazeteci' diyor. Demiş ki, İnce'yi sistem buruşturup attı. Yenilen bir adam bir miktar buruşur, bu doğru. Bakın bu 200 lira. Bu 2018'deki İnce, buruşturun yine İnce. Değerine bakıyorum yine 200 lira. Hafif bir ütüyle düzelir. Buruştuk diyelim milletimiz bizi ütüler yine düzeliriz. Yanardağ sen mangırsın mangır, ütü de tutmazsın"

 

"SENDE ŞEREF VARSA, YEMİN ET PARA ALMADIĞINA"


Sözlerinin devamında CHP ve İYİ Parti'den para aldığı iddiasını sürdüren İnce, "Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay CHP ve İYİ Parti'den para alıyorsun. Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına ya da alıyorsan kaç para alıyorsun onu açıkla! Uyanık!" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.