Muharrem İnce'den müthiş itiraf! CHP FETÖ'den nasibini almıştır

Muharrem İnce'den müthiş itiraf! CHP FETÖ'den nasibini almıştır

Rahmi Turan'ın "Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü" öne sürdüğü isim olan CHP Parti Meclisi Üyesi Muharrem İnce, yaptığı basın açıklamasında önemli itiraflarda bulundu.

Sözcü yazarı Rahmi Turan, 20 Kasım tarihli köşe yazısında 9 Kasım’da bir CHP’linin Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü yazmıştı.

İddianın gündemde bomba etkisi yaratmasıyla birlikte Rahmi Turan, 'Söz konusu CHP’linin Muharrem İnce olduğunu' öne sürmüştü.

Rahmi Turan, haberi aldığı kaynağın kimliğini gizli tutarken, gazeteci Talat Atilla, Odatv’ye “Haber kaynağı ben değilim. Bunu söyleyenleri mahkemeye vereceğim” şeklinde demeç vermişti.

Turan ise bu beyan üzerine “Saray’daki CHP’li” yazısındaki bilginin kendisine Talat Atilla tarafından verildiğini  açıklamıştı.

“Saray’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştüğü” yolunda iddiayı kesin bir dille yalanlayan CHP’li Muharrem İnce ise konuya ilişkin ilk açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Eğer böyle bir görüşme gerçekleştirdiysem ve bununla ilgili bir belge varsa Taksim’de kendimi yakarım.”

 

İNCE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

 

Rahmi Turan'ın "Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü" öne sürdüğü isim olan CHP Parti Meclisi Üyesi Muharrem İnce, konuyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

 

İşte İnce'nin açıklamaları;

 

'Yaklaşık beş gündür Türkiye bu konuyu konuşuyor. Ben bunun böyle olacağını tahmin ettim. Bu yalan haber çıkınca hissettim, burada bir tezgah var dedim. Arkadaşlara dedim ki bir twit atalım bir komplo var diyelim dedim. Sonra sayın Genel Başkan bir TV kanalına çıktı ve oraya çıkınca gazeteci sordu. "Siz saraya giden bir CHP'li var ne diyorsunuz?" dedi. "Şaşırmadım. Doğrudur ama ismi açıklayamam" dedi. Demek ki önceden biliyor!

 

'KILIÇDAROĞLU'NU ARADIM'

 

'Sayın genel başkana 11.23'de telefon açtım. 14 dakika sonra geri dönüş yaptı. 8 dakika 19. saniye kendisiyle konuştum. Dedim ki "Burada bir yalan var. Partimiz yara alacak. Yanınıza geleyim. Birlikte görüntü verelim. Hiçbir CHP'li bunu yapmaz. Bir kere bu kişi ben değilim. Gel bu badireyi atlatalım. Parti yara alacak. Kaptan sizsiniz geleyim" dedim. "Tamam haber vereceğim sana dedi" haber falan vermedi.'

 

BURADA BİR TEZGAH VAR

 

Bir tezgah var ortada ve sorumluları açığa çıkarılmalıdır.

 

DEDİKODULARININ HEPSİ CHP GENEL MERKEZİNDE ÜRETİLDİ

 

24 Haziran akşamından bu yana başlayan bir kampanya var. Seçim akşamı neredeydi? Yok alkollüydü! Yok baskı altındaydı. Hakkımda çıkan dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezinde üretilmiştir. Bunların Muharrem İnce'den bu kadar çekinmeleri bana gurur veriyor. Madem siyasette en güçlü dönemdeymiş niye bu kadar uğraşıyorsun o zaman?

 

ÖNCE BU PİSLİĞİ TEMİZLEYİN

 

CHP Türkiye'de temiz siyaset iddiasında ise önce bu pisliği temizlemelidir. Arınma, temizlik buradan başlayabilir.

 

İFTİRAYI KILIÇDAROĞLU ATTI

 

Erdoğan bu konunun hiçbir tarafında yoktur. Erdoğan bunun neresinde? Çıkıp meydan okudu. "Bir iddian varsa ispat et. Görüştüğümü iddia ediyorsan açıkla istifa ederim" dedi. Bu malzemeyi veren sensin. İftira atarak bunu yapan sensin. Kimi kandırıyoruz!

 

'MÜCADELE EDECEĞİM'

 

Ben ona barış eli uzattım. "Gel temizleyelim bunu" dedim. Kabul etmedi. Mücadele edeceğim: tek başıma kalsam yine mücadele edeceğim. Doğru yaptığıma inanıyorum çünkü.

 

BENİ SAVUNMUYORLAR

 

Bu söz ortaya atıldığında "Biliyorum. Doğrudur" demek yerine. Ben emekli olduktan sonra CHP'ye geldim. İnce çocukluğundan beri CHP'de. Bu Muharrem İnce'ye ya da CHP'nin hiçbir evladına yakışmaz demesi gerekirken "Biliyorum" diyor. Partinin sözcüsü konuşmuyor. Ne diye savunmuyorsunuz arkadaşlar? Kim oluyorsunuz siz de savunmuyorsunuz?

Ben bu ülkede yıllarca milletvekilliği yapmışım. Genel Başkanıma söylerim. Twit atarım. Gerekeni yapar herkesle görüşürüm. Başkan Erdoğan'la da görüşürüm. Bahçeli ile de görüşürüm. Akşener'le de görüşürüm.

 

DEDİKODU CHP'DEN ÇIKIYOR

 

Sen CHP'ye kumpas mı var diyorsun? CHP Genel Merkezi'nden çıkıyor. Kim kumpas kuracak sana? Dedikodu AK Parti Genel Merkezi'nden mi çıkıyor? CHP'den mi çıkıyor? Adam kaynağım CHP'li diyor!

 

CHP FETÖ’DEN NASİBİNİ ALMIŞTIR


Bu da abartılı bir iddia. Ben buna inanmıyorum. Etkilenmemek mümkün mü? Bileşik kaplar kanunu… Büyük parti kirlenirse küçük partiler de eşit derecede kirlenir. CHP’yi PKK, FETÖ ele geçirdi yakışık laflar değildir.

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.