Muharrem İnce'den ŞOK açıklama! 'Erdoğan’a oy veririm'

Muharrem İnce'den ŞOK açıklama! 'Erdoğan’a oy veririm'

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, çok konuşulacak gündemi alt üst edecek açıklamalarda bulundu ve ‘Erdoğan’a Oy Veririm’ dedi. İşte şok gelişmenin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kazan kaynıyor. Yalova Milletvekili Muharrem İnce, çok sert açıklamalarda bulundu. Genel Başkanlık seçimlerinde Kılıçdaroğlu’na rakip olan Muharrem İnce, ‘Abdullah Gül mü, Erdoğan mı deseler Erdoğan’a oy veririm’ ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklayan Muharrem İnce'den çok konuşulacak açıklama geldi.

Gül'ün 7 yıllık cumhurbaşkanlığı döneminde her yasayı onayladığını vurgulayan İnce 'Böyle şey olur mu? Ben ikisinin arasında kalsam Erdoğan’a oy veririm' dedi.

CHP'NİN ADAYI KİM OLMALI?

CHP'li Muharrem İnce ile konuştuğunu açıklayan gazeteci Nagehan Alçı, bugünkü yazısında çarpıcı ifadelere yer verdi. Muharrem İnce için 'lafını esirgemeyen, dobra bir isim' diyen Alçı, adaylık tartışmalarıyla ilgili İnce'nin "Her şeyden önce kendi profiline uygun bir isim çıkarması lazım. Yüzde 26’yı elinde tutacak, üzerine koyabilecek bir isim... Bence bu isim Yalovalı, 54 yaşında ve fizik öğretmeni olmalı..." dediğini yazdı.

"CHP SOLDAN BİR İSİM ÇIKARMALI"

CHP'nin sağa kapsayıcı bir aday çıkarmasına İnce'nin sıcak bakmadığını belirten Alçı, İnce'nin CHP'den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen 15 vekil ile zaten sağ tabanı kapsadıklarını belirterek "Bundan sonra soldan bir isim çıkarmalı CHP" dediğini köşesine taşıdı.

GÜL'ÜN OLASI ADAYLIĞINA KAPIYI KAPATTI

Ankara kulislerine bomba gibi düşen Abdullah Gül formülüne ise İnce'nin "Gül 7 yıl cumhurbaşkanlığı yaptı, bu süre içinde hangi yasayı veto etti? Tek yaptığı onların dümen suyuna gitmekti. Böyle şey olur mu? Ben ikisinin arasında kalsam Erdoğan’a oy veririm!" diyerek kapıyı kapattığını yazdı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.