Muharrem İnce'den son dakika açıklama! 'Eski arkadaşlarım dahil hepsine dava açacağım'

Muharrem İnce'den son dakika açıklama! 'Eski arkadaşlarım dahil hepsine dava açacağım'

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce bugün yaptığı açıklamalarda hakkında çıkan iddialara değinerek; "Bunları montaj yapan FETÖ, eski arkadaşlarım dahil hepsine dava açacağım." dedi.

Türkiye'de oy kullanma işlemi devam ederken, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce önemli açıklamalarda bulundu. 

Hakkında çıkan iddiaların ardından böyle bir kararı aldığını açıklayan İnce, "Bahaneleri kalmasın, seçimi kaybedince suçu bize atacaklar yoksa. O yüzden adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Memleket Partisi'ne her evden 1 oy istiyorum." ifadelerini kullandı.

 

Oy kullanma işlemini Ankara'da Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde gerçekleştiren İnce burada da hakkında çıkan iddialara değinerek şöyle konuştu:

 

'Şerefimle oynamayın böyle bir görüntü yok 17 kişi gözaltında. Arkasında terör örgütü var. Bunları montaj yapan FETÖ. Bunu yayanların her birine dava açacağım. Siyasi gerekçelerle yayanlar... Eski arkadaşlarım dahil hepsine tek tek dava açacağım.

Ben şerefimi onurumu Türk adaletine bıraktım. Hepsi yurt dışından servis edilmiş, Türkiye'de de siyasi gerekçelerle 50 gün boyunca bana saldırdılar. Allah'ından bulsunlar. Bana ne yaşattılarsa Allah da onlara onu yaşatsın.'

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.