Muharrem İnce'den 'yerel seçim' kararı! 'Biz de seçime gireceğiz'

Muharrem İnce'den 'yerel seçim' kararı! 'Biz de seçime gireceğiz'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul İl Örgütü ile Bakırköy’de kahvaltılı toplantıda buluştu.

SİYASETCAFE.COM'U THREADS'TE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim çalışmalarını partisinin İstanbul İl Örgütü ile düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek başlattı.

Bakırköy'de bir restoranda düzenlenen buluşmada konuşan İnce, çok kısa süre içinde örgütlenerek bir siyasi parti kurduklarını ve 3 Mart günü partisinin yüzde 10'ların üzerinde oy oranına sahip olduğunu belirtti.

 

'DİRENECEĞİZ' MESAJI VERDİ


Cumhuriyet tarihinin en fazla iftiraya uğrayan siyasetçisinin kendisi olduğunu belirten İnce, sahte dekont ve montaj video olayına değindi. İnce olayla ilgili 5 kişinin tutuklandığını da hatırlattı.

 

"BİZ DE SEÇİME GİRECEĞİZ"


İnce, partisinin il örgütünün yumuşak uslup kullanmalarını ifade ederek "İstanbul'u ayağa kaldırmadan, Türkiye'de Memleket Partisini ayağa kaldıramayız. Ayda bir kez uğrayacağım buraya her ay bir kez" dedi.

 

İnce yerel seçime gireceklerini şu sözlerle aktardı:

 

"Biz seçime gireceğiz' Yok öyle yağma, biz de seçime gireceğiz. Hiç kusura bakma baştan söylüyorum; 'Oyları bölme, çekil önümüzden' Geç bu işleri, bir kere çekildik. Kendine güvenmiyorsan zorla mı oy verdireceksin kendine? Çıkacaksın aday olacaksın, öyle yağma yok" dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.