Muharrem İnce’ye yapılan kumpasta, İsmail Küçükkaya faktörü

Muharrem İnce’ye yapılan kumpasta, İsmail Küçükkaya faktörü

CHP’nin Cumhurbaşkanı adaylığını yapan Muharrem İnce hakkında “Külliye’de Erdoğan ile görüştü” iddiası Türkiye’nin en çok konuşulan konularının başına yerleşti. İddia ile ilgili değişik yorumlar gelirken, Reha Muhtar çok konuşulacak bir iddia seslendirdi.

Muharrem İnce Saray'a gitti mi?

Saray'a giden CHP'li kim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Külliyen yalan" dediği olayda kumpas mı var?

Kumpası kim yaptı?

Türkiye 4 gündür bu soruların cevabını bulmaya çalışıyor. Her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Derken, bu defa da bu kumpasta İsmail Küçükkaya'nın parmağı var iddiası gündeme bomba gibi düştü.

 

Muharrem İnce’ye operasyon yapıldığını savunan gazeteci Reha Muhtar’da gündemdeki konuya dair görüşlerini açıkladı. Muhtar, İnce’ye operasyon yapıldığı fikrinin yanı sıra, bu operasyonda başka birinin de parmağı olduğunu ima etti.

Reha Muhtar geçen seçimleri örnek göstererek isim vermeden İsmail Küçükkaya faktörünü işaret etti.

İsmail Küçükkaya’nın Muharrem İnce’ye yapılan operasyonlarda hep isminin geçtiğini iddia eden Muhtar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Seçim gecesi onu zor durumda bıraktı dedi.

 

İşte Reha Muhtar'ın o paylaşımı

MUHARREM İNCEnin KİŞİSEL MESAJINI seçim gecesi açıklayıp ONU ZOR DURUMDA bırakan TELEVİZYONCU KİMDİ. 2 gün önce Kemal Kılıçdaroğlu APAR TOPAR KİMİN TELEVİZYON programına çıktı GÖRÜŞME HABERİ DOĞRU dedi. MUHARREM İNCEye YAPILAN OPERASYONDA hep AYNI TELEVİZYONCU ortaya çıkmıyor mu?

 

reha-muhtar.JPG

 

ADAM KAZANDI

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sonuçlar beklenirken, Muharrem İnce İsmail Küçükkaya'ya özel bir mesaj göndermişti. Küçükkaya'nın cep telefonuna gönderdiği mesajda, Erdoğan'ı kastederek "Adam kazandı" yazmıştı. Küçükkaya kendisine gelen bu özel bilgiyi haber olarak canlı yayında paylaşmış, İnce ise daha sonra buna tepki göstermişti.

 

 

rahmi-turan.JPG

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.