Muhsin Yazıcıoğlu davasında 3 kişi hakkında yakalama kararı çıktı

Muhsin Yazıcıoğlu davasında 3 kişi hakkında yakalama kararı çıktı

BBP'nin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili bilgi veren ve FETÖ'nün 'mahrem imamı' olarak Bilinen Kamil Bakum'un ifadeleri doğrultusunda 3 kişi hakkında da yakalama kararı çıkartıldı.

 

FETÖ'nün avukatlardan sorumlu 'mahrem imamı' Kamil Bakum'un Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili verdiği bilgi ve isimlerin yer aldığı ifadesi, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma dosyasına da girdi. Yazıcıoğlu ailesi avukatlarından Veysel Aşkın, Bakum'un ifadeleri doğrultusunda savcılık tarafından 7 kişi hakkında soruşturma başlatıldığını ve bunlardan 3'ü için yakalama kararı çıkartıldığını söyledi.

O KONUŞURSA OLAY ÇÖZÜLÜR

 

FETÖ'nün Elazığ avukatlar sorumlusu Abdullah Önder'in "O konuşursa Muhsin Yazıcıoğlu olayı çözülür" dediği Kamil Bakum, İstanbul'da FETÖ'nün gaybubet evlerinde yakalandı. 2 Ocak'ta Gaziantep'e getirilen Bakum, İl Emniyet Müdürlüğü'nde üst düzey yetkililer tarafından sorgulandı.

ÖNEMLİ İSİM VE BİLGİLER VERDİ

Kamil Bakum'un 150 sayfalık ifadesinde hem örgüt hem de Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasıyla ilgili önemli isim ve bilgiler verdiği öğrenildi.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.