Muhtar seçilemeyen Mehmet Akyol, oyun parkındaki malzemeleri söktü

Muhtar seçilemeyen Mehmet Akyol, oyun parkındaki malzemeleri söktü

Muhtar adayı Mehmet Akyol, seçimi kaybedince bir hafta önce yaptırdığı çocuk parkını söktürdü. Olayın gündem olmasının ardından Mehmet Akyol’a büyük tepki geldi.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’ne bağlı Yeni Doğanlar Köyü’nün 20 yıllık muhtarı Mehmet Akyol, 31 Mart’taki yerel seçimlerde muhtar seçilemeyince 1 hafta önce yaptırdığı çocuk parkını söktü. Akyol ayrıca, muhtarlık binasındaki elektrik sayacı, bazı eşyalar ile odun ve kömürü de aldı.

DHA’da yer alan habere göre, yerel seçimlerin ardından Alaplı İlçesi’ne bağlı Yeni Doğanlar Köyü’nde muhtar değişti. 20 yıldır muhtarlık görevini yapan Mehmet Akyol, bu seçimlerde kazanamayınca, 1 hafta önce çocuklar için kurduğu oyun parkını sökerek getirdiği kamyona yükledi. Köy halkının bu duruma tepki göstermesinin ardından oyun parkının malzemeleri tekrar yerine konuldu.

Köylülerin yoğun çabası sonrası park yeniden kuruldu ancak muhtarlık binasında bulunan bazı malzemelerin yakılarak imha edildiği öğrenildi.

Seçimi kaybeden Mehmet Akyol, daha önce oyun parkı için BİMER’e şikayet olduğunu ve bununla ilgili Alaplı Kaymakamlığı’nda ifade verdiğini söyledi. Akyol, bu nedenden dolayı oyun parkını söktüğünü belirtti. Akyol ayrıca, bu malzemelerin kendisine devlet tarafından verilmediğini ve kendi imkanlarıyla aldığını sözlerine ekledi.

CENK EREN'DEN MÜJDE

Konunun gündem olmasının ardından ünlü şarkıcı Cenk Eren sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Cenk Eren, çocuk parkı oyuncaklarının kendisinin göndereceğini söyledi.

İşte Cenk Eren’in paylaşımı:

mehmet-akyol.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.