Mültecileri konu alan Exodus Fotoğraf Sergisi 20 Haziran’da açılıyor

Mültecileri konu alan Exodus Fotoğraf Sergisi 20 Haziran’da açılıyor

Dünya çapında mültecilerin tehlikeli yolculuklarında ünlü fotoğrafçılar tarafından çekilen karelerin sergileneceği Exodus Fotoğraf Sergisi'nde ‘Dünya Mülteci Günü’nde online olarak sanatseverlerin beğenisine sunulacak

Dünya çapında zulümden kaçan milyonlarca kişinin hikayelerini konu alan sergi 20 Haziran'da online olarak açılmaya hazırlanıyor.

COŞKUN ARAL DA YER ALIYOR
İlk kez 2016 yılında düzenlenmesinden bu yana uluslararası beğeni toplayan Exodus-Deja vu, Coşkun Aral, Guillermo Arias, Yalda Moayeri ve Sergey Ponomarev gibi ünlü foto muhabirlerinin ve fotoğrafçıların çalışmalarını da içeriyor.

İlk Exodus sergisi, 2016 yılında Kuala Lumpur'da açılmış, bunu Bangkok, Chiang Mai, Ankara ve İstanbul'daki sergiler takip etmişti.

Serginin 2020 yılında Avrupa ve ABD kentlerini gezmesi öngörülürken, bu planlar yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle rafa kaldırılmıştı.

 

ÇOK ÖZEL KARELER

Bunun üzerine organizatörler, modern teknolojiden yararlanarak sanal bir sergi için hazırlıklarını tamamlamıştı. 5 fotoğrafçının katkılarıyla başlayan projede dünyanın farklı bölgelerinde mültecilerin tehlikeli yolculuklarında 10'dan fazla foto muhabirinin çektiği kareler yer alıyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.