Münbiç’teki saldırıya ilişkin Erdoğan’dan flaş açıklama

Münbiç’teki saldırıya ilişkin Erdoğan’dan flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar-Kitarovic ile ortak basın toplantısı düzenledi ve gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG terör örgütü ile koalisyon güçlerinin elinde bulunan Münbiç’te meydana gelen patlamaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

IŞİD terör örgütünün üstlendiği saldırıya ilişkin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Erdoğan, IŞİD terör örgütünün Münbiç'te Amerika Birleşik Devleti askerlerini hedef aldığı saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Donald Trump'ın almış olduğu kararı etkileme anlamında olabilir. Donald Trump'ın bu tür bir terör eylemine karşı geri durmayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

erdogan-038.jpg

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Münbiç’teki patlama ile yaptığı açıklamanın tamamı:

Münbiç'teki saldırıda bana gelen bilgi 5 Amerikan askerinin öldüğü yönünde. Münbiç'teki saldırı Trump'ın çekilme kararını etkilemek için yapılmış olabilir. Ben bu konuda Trump'ın kararını etkilemeyeceğini düşünüyorum. Eğer geri adım olursa bu DEAŞ'ın bir zaferi olur. Biz DEAŞ'ı o topraklarda bitireceğiz.

erdogan1-005.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.