Murat Başoğlu rezaleti bitmiyor, ağabey hakkında flaş iddia!

Murat Başoğlu rezaleti bitmiyor, ağabey hakkında flaş iddia!

"Ben de olayları basından takip ediyorum" diyen ağabey Tahir Mahir Başoğlu'nun, Balıkesir Okul Sporları İl Sorumlusu olduğu dönemde bir kız öğrencisine tacizde bulunduğu ve davanın halen devam ettiği öne sürüldü.

Evli sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddialarının kesinleşmesiyle magazin gündemi bir kere daha sarsıldı. Selçuk Kabadayı'nın eşi Burcu Başoğlu'ya açtığı boşanma dilekçesinde şok ayrıntılar çıktı.

İş adamı Ayhan Bermek’in kızı Hande Bermek ile 2003 senesinde hayatını birleştiren Murat Başoğlu, çapkınlık turunda fena halde yakalandı. Murat Başoğlu, geçen gün Bodrum açıklarında sürat teknesinde sarışın bir isimle kameralara yakalandı. Daha önce de eşini aldattığı yönünde çıkan haberlerle magazin gündemine gelen sunucu, teknedeki kadınla dudak dudağa yakalanmaktan kurtulamadı.

Murat Başoğlu ile evli yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu'nun yasak aşkının yankıları sürüyor. Türkiye'yi ayağa kaldıran yasak aşk ile ilgili merak edilen tüm her şeyi sizler için derledik. İşte Murat Başoğlu - Burcu Kabadayı Başoğlu yasak aşkının detayları. Skandalda son olarak ise yeni görüntü gelişmesi yaşandı. Burcu Başoğlu'nun kocası Selçuk Karadayı, kendisini aldatan eşine ve Murat Başoğlu'na toplamda 3 milyon liralık iki tazminat davası açtı. Dava ile ilgili konuşan Selçuk Karadayı'nın avukatı ise "Yeni görüntüler var!" diyerek bombayı patlattı. Türk Medeni Kanunumuz uyarınca aileyi koruyan hükümlere aykırı hareket etmekten dolayı evli öz yeğeni ile olan birlikteliği sebebiyle 1 milyon TL'lik manevi tazminat davamızı Anadolu Mahkemesi'nde açmış bulunmaktayız. Delillerimiz içinde yeni görüntüler de mevcut.

'Murat Başoğlu Yunanistan'a gitti' iddiası

Bodrum açıklarında sürat teknesine bir kadınla görüntülendikten sonra öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığı iddia edilen sunucu Murat Başoğlu'nun, çareyi yurt dışına gitmekte bulduğu belirtildi.

Yasak aşk skandalının gündeme geldiği ilk günden beri Bodrum’daki evinden ayrılmayan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ve çocuğuyla birlikte yaşamaya devam ediyordu. Ancak her gün yeni bir haberle manşetlerde yer almasının ardından büyük baskı altına girdi.

Son olarak Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, 49 yaşındaki sunucu hakkında soruşturma başlatmıştı. Başsavcılık, "Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayâsızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır" açıklamasını yapmıştı.

"GEREKEN AÇIKLAMAYI AVUKATIM YAPACAK"

Bu gelişmenin ardından Murat Başoğlu, Türkiye’yi terk etti. Yunanistan’a giden Başoğlu, konuya yönelik sorularını yanıtsız bıraktı. Ünlü sunucu, “Kaçtığınız doğru mu? Yunanistan’da bulunduğunuz bilgisine ulaştık” diyen muhabire, "Gereken açıklamayı avukatım yapacak" demekle yetindi.

31 TEMMUZ’DA YAKALANMIŞTI

İş adamı Ayhan Bermek’in kızı Hande Bermek ile 2003 senesinde hayatını birleştiren Murat Başoğlu, çapkınlık turunda fena halde yakalandı. Murat Başoğlu, geçen gün Bodrum açıklarında sürat teknesinde sarışın bir isimle kameralara yakalandı. Daha önce de eşini aldattığı yönünde çıkan haberlerle magazin gündemine gelen sunucu, teknedeki kadınla dudak dudağa yakalanmaktan kurtulamadı.

MURAT BAŞOĞLU’NDAN ALDATMA SONRASI İLK AÇIKLAMALAR

– Yakalandığım kişinin yeğenim veya spor hocam olduğu söyleniyor ama yabancı bir kadındı. Maalesef iğrençlik had safhada. Yarım saat önce tanımıyordum, keşke tanışmasaydım! Yarım saat sonra da bıraktım. Kötü bir kaçamak oldu. Benim sevgilim varmış, nereden sevgilim oluyor benim? Benim ne zaman sevgililik durumumu gördünüz? Arkadaşla bir beach partide tanışmıştım. Benim 14 yaşında bir oğlum, karım ve saygınlığım var.

– Kız iki günlüğüne Bodrum’a geldi, dün de gitti. Adı Olga’ydı, soyadını hiç bilmiyorum. “Senin teknen varmış, gel çıkalım” dedi, gittik o kadar. Ama inanın yaşadığım üzüntüyü tarif edemem. Pişmanım. Babam öldüğünde bile bu kadar üzülmedim. Eşim dostum arayıp beni teselli ediyor. Karıma yaptığıma mı üzüleyim yoksa insanların gözünde düştüğüm duruma mı üzüleyim bilemiyorum. Yarım saatlik bir saçmalık, sevgilim olsa arkasında dururum. Plansız, programsız, saçma bir şeydi.

– Ben delikanlı adamım, yaptığımın arkasında dururum. Saçma sapan bir şey yaptım. Keşke yapmasaydım ya da yaptıysam yakalanmasaydım. Bin pişman oldum. Magazincilerin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum! Sabah televizyonda yorum yapan biri “Onun gittiği spor salonuna gitmeyin, hepinizi…” dedi. Böyle bir şey olabilir mi? Benim hayatımla, ticari kariyerimle nasıl oynayabilir ekrana oturmuş biri? Bana herkes “Konuşma, konuştukça haber çıkacak” diyor. Ama sustum sustum, buraya geldi. Spekülasyonların arkası kesilmiyor.

– Bütün kadınlardan özür diliyorum. Hakikaten çok üzülüyorum. Instagram’da öyle şeyler yazıyorlar ki bana. Böyle bir şey yok. O kadar üzüldüm ki. Çok kötü şeyler yazıyorlar. “Sen adam mısın?”dan başlayıp giden hakaretler… Ailemi kaybettiğime mi üzüleyim, mesleğime mi, insanları kaybettiğime mi? Neye üzüleyim?

ALDATTIĞI KADIN YEĞENİ ÇIKTI, ABİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Amcası Murat Başoğlu ile eşini aldatan Burcu Başoğlu Kabadayı isimli genç kadın dün eşi Selçuk Kabadayı'dan da bir darbe yedi. İhaneti kaldıramayan Selçuk Kabadayı avukatı aracılığıyla Murat Başoğlu ile yasak aşk yaşayan eşine boşanma davası açtığını açıkladı. Ve böylece Murat Başoğlu'nun teknede öpüştüğü kadının yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu kesinleşti.

İŞLER DAHA ÇİRKİNLEŞTİ

Herkes olayın herhangi bir tarafından gelen açıklamayı dört gözle bekliyordu. Murat Başoğlu Bodrum'daki evinden çıkmıyor, Burcu Başoğlu Kabadayı ise psikolog annesi tarafından her şeyden uzak tutuluyordu. Hal böyle olunce gözler olayın diğer taraflarından biri olan Burcu Başoğlu Kabadayı'nın babası Tahir Mahir Başoğlu'na çevirildi.

Burcu Başoğlu Kabadayı'nın babası Tahir Başoğlu da en sonunda suskunluğunu bozdu. olayla alakalı kendisinin her şeyi medyadan takip ettiğini gazetelerde yazan haberlerin dışında başka bir bilgisi olmadığını belirtti. Zor günler geçiren Tahir Başoğlu sağlık sorunlarının olduğunu da söyledi. Burcu Başoğlu Kabadayı'nın babası Tahir Mahir Başoğlu ile psikolog annesi Zekiye Başoğlu 10 yıldır oturdukları Ayvalık'ta site içindeki yazlık evlerini satışa çıkartıp ortadan kayboldular. Komşuları, ''Veda etmeden gittiler'' demişti.

OLAY KADIN BURCU BAŞOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMALAR

Evli sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddialarının kesinleşmesiyle magazin gündemi bir kere daha sarsıldı. Selçuk Kabadayı'nın eşi Burcu Başoğlu'ya açtığı boşanma dilekçesinde şok ayrıntılar çıktı.

“DAHA ÇOK REZİLLİK ÇIKACAK”

Kabadayı’nın avukatı Handan Yazıcıoğlu tarafından verilen ‘ihtiyati haciz ve ihtiyati tedbir’ talepli boşanma dilekçesinde çarpıcı iddialar yer aldı. Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’ya dönerek, ‘Burcu, artık gösteriyorum, ne yapayım’ deyip, telefonundan bir fotoğraf göstermiştir. Bu durum sonrasında Selçuk Kabadayı, evden ayrılırken, Burcu Başoğlu Kabadayı eşine, ‘Başka fotoğraflar var. Benim eğilirken durduğum, arkamda amcamın olduğu fotoğraflar da çıkacak. Çok rezillik çıkacak. Sen de artık beni boşarsın’ demiştir.” ifadeleri yer aldı. Diğer bir iddia ise Burcu Başoğlu Kabadayı'nın ilk evliliğinin yine Murat Başoğlu yüzünden bittiği yönünde.

OLAYDAN 2 HAFTA ÖNCE YAKALANDILAR

Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı, skandaldan 2 hafta önce kameralara böyle yakalandılar. Murat Başoğlu yanındaki kadının kim olduğu sorularına ise 'Bir arkadaşım, sakın yanlış şeyler yazmayın' demişti.

SKANDAL ÜZERİNE SKANDAL

Burcu Başoğlu Kabadayı'nın babası Tahir Mahir Başoğlu'nun sessizliğinin nedeni merak edilirken yaşanan olaydan daha beter bir iddia ortaya atıldı. Tüm bu yaşananlar sonrası sessiz kalan ağabey Tahir Mahir Başoğlu'nun, geçmişte bir taciz olayına adının karıştığı ve bunun ortaya çıkmasını istemediği için sessiz kaldığı iddia edildi.

KIZ ÖĞRENCİSİNİ TACİZ ETMİŞ

Geçen günlerde "Ben de olayları basından takip ediyorum" diyen ağabey Tahir Mahir Başoğlu'nun, Balıkesir Okul Sporları İl Sorumlusu olduğu dönemde bir kız öğrencisine tacizde bulunduğu ve davanın halen devam ettiği öne sürüldü. Konuyla ilgili cevap hakkını kullanması için aranan Tahir Mahir Başoğlu, iddiaları yalanlamak yerine sessiz kalmayı tercih etti.

BAKANLIK DEVREDE

Sunucu Murat Başoğlu'nun, Bodrum'da teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın çıkmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve hukukçular harekete geçti. Avukat Handan Bakbak, bunun bir ensest ilişki olduğunu belirterek, "Soybağı olan kişiye karşı ensest ilişkidir. Suç unsuru taşıyan hukuka aykırı ilişkidir. Topluma çok kötü bir örnektir. Toplumun ahlak yapısına karşı işlenmiş bir suçtur. Medeni kanunda 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası öngörülür" dedi.

Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın ilişkisinin başlangıcının 20 yıl önceye dayandığı iddia edildi. Yani Burcu Başoğlu henüz 14-15 yaşlarındayken bu ilişkinin başladığı öne sürüldü. Eğer bu iddia doğru ise TCK'ya göre 15-18 yaş arasındaki çocukla kurulan cinsel ilişki rızaya dayalı olsa dahi suç sayılıyor.

Zanlı üçüncü dereceye kadar kan bağı bulunan kişi ise şikayet aranmadan kamu davası açılıyor. Açılacak olası davada Murat Başoğlu, 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.

ÇALIŞANLARI İSYANDA

Murat Başoğlu'nun ortaklarından biri olduğu olduğu Body Project'in eğitimcileri ve çalışanları, rezalete tepki gösterdi. Şirketin çalışanları Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu'nun kurumlarıyla hiçbir maddi ve manevi ilişkisi kalmadığını belirterek, "Ahlak bir sporcunun en temel ilkesidir" açıklamasını yaptılar.

YENİ GÖRÜNTÜLER VAR

Skandalda son olarak ise yeni görüntü gelişmesi yaşandı. Burcu Başoğlu'nun kocası Selçuk Karadayı, kendisini aldatan eşine ve Murat Başoğlu'na toplamda 3 milyon liralık iki tazminat davası açtı. Dava ile ilgili konuşan Selçuk Karadayı'nın avukatı ise "Yeni görüntüler var!" diyerek bombayı patlattı.

MURAT BAŞOĞLU KİMDİR?

Murat Başoğlu, (d. 1968, İzmir) Türk sunucu, manken, oyuncu ve iş adamı. Sabah Şekerleri adlı televizyon programıyla tanınan Başoğlu, çeşitli programlarda sunuculuk yanında oyunculuk ve mankenlik de yaptı. Reklamcılık yanında ve tasarım ürünler üzerine şirketini işletmektedir. “Benzemez Kimse Sana” programının 3 defa sunuculuğunu yapmıştır. 2015 yılında Çilek kokusu adlı dizide rol almıştır.

BURCU BAŞOĞLU KABADAYI KİMDİR?

35 yaşındaki Burcu Başoğlu Kabadayı spor hocalığının yanı sıra yaşam koçluğu da yapıyor. Burcu Başoğlu Kabadayı, 2015 yılında yoga hocası Selçuk Kabadayı ile evlendi. Burcu Klinik Psikolog bir anne ve Profesyonel Atlet bir babanın tek çocuğu. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Son 9 senesi Dell ve Lenovo gibi uluslararsı teknoloji devlerinde yöneticilik olmak üzere 15 yıl bilişim sektöründe çalıştı. 2011 yılında iş stesinden uzaklaşmak için yaptığı arayışları sırasında yogayla tanıştı.

Koh Samui Tayland’da Vikasa Yogada katıldığı yoga kampı ve inziva sonrasında yogada derinleşmesini sağlayacak bir eğitim ararken Çelen ile yollarının keşismesi sayesinde Çelen Arıman & Deniz Bağan ile Yoga Allience onaylı 200 saat Hatha Yoga Eğitmenlik Eğitimine katıldı.

2015 yılı itibariyle kurumsal hayata veda edip, tam zamanlı yoga eğitmeni olarak çalışmaya başladı.
2016 yılında Berra Sertel’den 200 saat Yoga Eğitmenlik eğitimi aldı ve yine 2016 yılında Budokon University Miami’de Cameron Shayne’den Calisthenics Eğitmenlik Eğitimini tamamladı, yoga, MMA (Mixed Movement Arts) ve yaşam sanatı üzerine eğitimler aldı ve öğrencisi olmaya devam ediyor.

Aynı zamanda sertifikalı bir Wellness Koçu olarak yoga ile başladığı daha iyi bir yaşam yolculuğuna, geçmiş spor, koçluk ve kurumsal hayat deneyimlerini aktardığı Wellness alanında devam ediyor. Wellness Koçu olarak yaşam koçluğu, bireysel antrenörlük, grup egzersizleri eğitmenliği, sağlık ve stres yönetimi danışmanlığı alanlarında hizmet veriyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.