Murat Hazinedar'ın eşinden Kılıçdaroğlu'na şok tehdit! Kirli çamaşırlarınızı dökerim

Murat Hazinedar'ın eşinden Kılıçdaroğlu'na şok tehdit! Kirli çamaşırlarınızı dökerim

Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın eşi Özlem Hazinedar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti. İşte şok haberin ayrıntıları;

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Murat Hazinedar’ın yerel seçimlerde CHP’den yeniden aday gösterilmeyeceği ileri sürüldü. Murat Hazinedar’ın eşi Özlem Hazinedar’ın ise bunun üzerine Kılıçdaroğlu’nu tehdit ettiği iddia edildi..

Hazinedar’ın yerel seçimde aday yapılmayacağını öğrenen eşi Özlem Hazinedar, iddiaya göre Kılıçdaroğlu’na telefon açtı. Telefonuna yanıt alamayan Özlem Hazinedar, Kılıçdaroğlu’na attığı SMS’de "Partinin İstanbul organizasyonlarını hep eşim yaptı. Eşimi aday yapmazsanız yardımcılarınızın kirli çamaşırlarını deşifre ederim” ifadelerini kullandı.

AĞBABA VE TANRIKULU MU?

Akşam'da yer alan habere göre; Özlem Hazinedar’ın “İfşa ederim” dediği kişilerin Veli Ağbaba ile Sezgin Tanrıkulu olduğu iddia ediliyor. Özellikle Hazinedar ile Ağbaba’nın her platformda bir araya gelmesi ve kampanyasına destek vermek için Malatya’ya gitmesi bu iddiayı kuvvetlendiriyor.

ESKİ DÜŞMANLAR DOST OLDU

Beşiktaş’ın siyasi gündemini hareketlendiren bir diğer isim de Mustafa Sarıgül oldu. Mustafa Sarıgül, Emir Sarıgül, Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar yeniden güçlerini birleştirdiler.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum