'Murat Ongun görevden alındı' iddiası! Açıklama geldi

'Murat Ongun görevden alındı' iddiası! Açıklama geldi

İBB Sözcüsü Murat Ongun'un görevden alındığı ve sözcülük makamının kapatıldığı iddia edildi.

Son zamanlarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisi sosyal medyanın ve birçok ünlü kişinin gündeminde.

İçlerinde Ertuğrul Özkök, Nagehan Alçı, Akif Beki, İsmail Saymaz ve Özlem Gürses gibi gazetecilerin de olduğu kişilerle Karadeniz turuna çıkan Ekrem İmamoğlu oldukça eleştiri almıştı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun söz hususu gezi ile alakalı yaptığı açıklamalarla sosyal medyanın gündemine gelmişti. Hemen sonrasında da İBB Sözcüsü Murat Ongun görevden alındı iddiası ortalığı kasıp kavurdu.

Peki, Murat Ongun görevden alındı mı? İlk açıklama yapıldı.

 

MURAT ONGUN NE DEMİŞTİ?


Ekrem İmamoğlu’nun tartışılan Karadeniz turu ile alakalı açıklama yapan İBB Sözcüsü Murat Ongun tartışmaları önemsemediklerini söyleyerek 200-300 kişinin kendi içinde yaptığı yorumlar ve eleştiriler olduğunu belirtmişti. Nagehan Alçı'nın o bölgede çok sevildiğini kaydeden Ongun, fotoğrafın bütününe baktıklarını söylemişti.

İBB Sözcüsü Murat Ongun’un açıklamalarının ardından görevden alındığı iddia edildi. Sözcülük biriminin kapatıldığı ve bu sebeple de Murat Ongun’un görevine son verildiği öne sürülürken ilk açıklama geldi. İBB tarafından paylaşılan açıklamada herhangi bir değişiklik olmadığı olması halinde açıklama yapacakları kaydedildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.