Musavat Dervişoğlu Ülkücülük'ten istifa etti!

Musavat Dervişoğlu Ülkücülük'ten istifa etti!

MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılan ve Genel Başkan Yardımcısı olan Musavat Dervişoğlu’ndan şok açıklama

İYİ Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Müsavat Dervişoğlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada “Ülkücülükten istifa ettiğini” açıkladı.

Önce, “Kimse merak etmesin... Herkesi mutlu edecek bir karar alacağım” diyen Dervişoğlu, daha sonra yeni bir twit atarak, “Teslimiyeti ve hakareti alkışlayanlarla aynı sıfatı taşımayı içime sindiremediğimden bir daha asla ülkücüyüm yada ülkücüydüm demeyeyeceğim. Çabamız sadece İYİ olmaktır” diyerek, “Ülkücülükten istifa ettiğini” ilan etti.

AKŞENER NEDEN RAHATSIZ?

1 Nisan’da yeniden Kurultayı’nı yapacağını ilan eden İYİ Parti’de Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem şok bir açıklama yaparak görevlerinden ve partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

İYİ Parti kulislerinden gelen haberlere göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partinin kuruluşunda görev alan ülkücü ve MHP kökenlilerden iyice rahatsız olduğu, partiye istediği katkının sağlanamadığından dolayı Kurultay’da büyük bir tasfiyeye giderek, yeni yönetim kadrosunun eski DYP ve ANAP kökenlilerden oluşturmak istediği ifade ediliyor.

DERVİŞOĞLU “ÜLKÜCÜ GÖMLEĞİNİ” ÇIKARDI

Kongre öncesi Müsavat Dervişoğlu’nun “ülkücülükten istifa ettiğini” açıklamasının Akşener’in bu tavrından dolayı olduğu ve yerine korumak gayretiyle yapılmış bir açıklama olduğu konuşuluyor.

Dervişoğlu'nun ülkücülükten istifa ettiğini açıkladığı şok paylaşımları şöyle:

musavat1.png

musavat.png

Hakan Sönmez siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum