Mustafa Cengiz’in ibra edilmemesinin ardından Fatih Terim istifa edecek mi?

Mustafa Cengiz’in ibra edilmemesinin ardından Fatih Terim istifa edecek mi?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in idari açıdan ibra edilmemesinin ardından sarı kırmızılı kulüp seçime gidiyor. Tüzük gereği Mustafa Cengiz’in ilk dönemde aday olamaması Fatih Terim’in de geleceğinin en olacağı konusunu gündeme getirdi.

Dün gerçekleştirilen olağan mali kurulda, ikinci dönemi mali açıdan ibra edilen ancak idari açıdan ibra edilmeyen Mustafa Cengiz’in Galatasaray’daki başkanlık dönemi sona eriyor. Bu gelişmelerin ardından Fatih Terim’in yeni yönetimin önünü açmak için istifa edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

İLK SEÇİMDE ADAY OLAMAYACAK

İdari yönden ibra edilmeyen Mustafa Cengiz’in 30 gün içinde yönetimi olağanüstü toplayarak bir seçim kararı alması gerekiyor. Tüzük gereği mevcut Başkan Mustafa Cengiz ilk seçimde aday olamayacak. 

Genel Kurul öncesi TRT SPOR canlı yayınına katılan Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile anlaşma sağladıklarını açıklamış ancak Genel Kurul’dan sonra resmiyete dökeceklerini ve imza töreni gerçekleştireceklerini açıklamıştı.

İSTİFA ETMİŞ ANCAK KABUL EDİLMEMİŞTİ

Dursun Özbek yönetiminde 4’üncü kez Galatasaray’da teknik direktörlük görevini üstlenen Fatih Terim, Mustafa Cengiz’in göreve gelmesinin ardından yeni yönetime jest yapmak adına nezaketen istifa etmişti. Bu kararın ardından Mustafa Cengiz, bu istifa teklifini kabul etmemiş ve deneyimli hoca ile devam etme kararı almıştı.

'GALATASARAY'IN YENİ BAŞKANI FATİH TERİM OLACAK' İDDİASI

Öte yandan gazeteci Süleyman Rodop, Fatih Terim’in Galatasaray’ın yeni başkanı olacağını iddia etti.

İşte Süleyman Rodop’un o paylaşımı:

fatih-terim.jpg

İlgili haber...

mustafa-cengiz-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.