Mustafa Destici Erdoğan ile görüşecek mi?

Mustafa Destici Erdoğan ile görüşecek mi?

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ittifaka ve seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

24 Haziran seçimlerine Ak Parti'den aday olarak giren ve Ankara Milletvekili seçilen BBP Lideri Mustafa Destici, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ankara Milletvekili Destici, ‘Başkan Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Bahçeli ile bir araya gelecek misiniz?’ sualine, "Sayın Başkanımız Tayyip Erdoğan ile görüşme konusunda bir davet olursa biz elbette ki görüşürüz" yanıtını verdi.

Milletvekili Destici, BBP Genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ankara Milletvekili Destici, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutlayarak, kadınların toplumun mimarları olduğunu belirtti.

HAREKAT TEZ ELDEN BAŞLAMALI

MGK kararlarının sonuna kadar arkasında olduklarını ifade eden BBP Lideri Destici, "Devletimizin Fırat'ın doğusundaki şer ittifakını dağıtmak adına gösterdiği kararlılık takdire şayandır. Fırat'ın doğusuna harekat tez elden başlamalı, hainlerin, kafirlerin teröristlerin başına balyoz gibi indirilmelidir. Allah devletimize ve ordumuza zeval vermesin, üstün başarılar nasip etsin” açıklamasında bulundu.

Ak Parti ve MHP'nin 24 Haziran seçimlerinden önce oluşturduğu Cumhur İttifakı'na bağlı olduklarını kaydeden Milletvekili Destici şu açıklamalarda bulundu:

"İttifak, 15 Temmuz hain darbe girişiminin sonrası yaşanan süreçte şer odaklarına karşı milletiyle birlikte hareket etme kararı alan 3 partinin bir araya gelmesiyle hayata geçirilmiş bir birlikteliktir.

Cumhur İttifakı'nda, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi vardır. Biz İttifakın içindeyiz diyerek, 16 Nisan'da ve 24 Haziran'da nerede durduysak, bugün de orada durma düşüncesindeyiz. Yerel seçim iş birliği hususunda, bizim de görüşmelerimiz olmaktadır ve olacaktır. Bu görüşmeler olumlu sonuçlandığı takdirde, Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'ta da devam edeceği kesin, net bir dille söylenebilir ve bu o zaman doğru bir tanımlama haline gelir."

AK Parti'de İmamoğlu korkusu!

"DAVET OLURSA ELBETTE GÖRÜŞÜRÜZ"

Mustafa Destici basın mensuplarının, 'AKP Lideri Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek misiniz?' sorusuna, "Arkadaşlarımızın görüşmeleri devam ediyor. Bunu daha önce ifade ettim. Bu görüşmeler sona geldiğinde bir neticeye yaklaşıldığında bunu ortak bir şekilde kamuoyu ile paylaşırız. Bugünden benim bir şey söylemem doğru olmaz. Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşme konusunda bir davet olursa biz elbette ki görüşürüz" yanıtını verdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.