Mustafa Sarıgül miting yaptı AK Parti’yi övdü: CHP’de vefa yok!

Mustafa Sarıgül miting yaptı AK Parti’yi övdü: CHP’de vefa yok!

Geçtiğimiz günlerde Şişli’den aday gösterilmeyeceği belli olunca CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül düzenlediği mitingde AK Parti iktidarını övdü, CHP’yi hala adaylarını açıklayamadığı için eleştirdi.

ANA MUHALEFET HALA ADAYLARINI AÇIKLAYAMADI

Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül, İstanbul Feriköy'de miting düzenledi. Sarıgül CHP’ye yüklendi ve "İktidar bütün belediyelerde adaylarını açıklayıp hızlı bir çalışma içerisine girerken, ana muhalefet ne yazık ki 2 ay kala adaylarını hala açıklamadı, açıklayamadı. Bunu anlamak mümkün değil" açıklamasında bulundu.

sarigul1.jpg

CHP BİZİ YORDU

İstanbul Şişli'ye bağlı Feriköy Yayla Mahallesi'ndeki mitingde konuşma yapan Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, şu ifadeleri kullandı:

"Şu sözlerimin altını iyi bir şekilde çizmek istiyorum. İktidar bütün belediyelerde adaylarını açıklayıp hızlı bir çalışma içerisine girerken, ana muhalefet ne yazık ki 2 ay kala adaylarını hala açıklamadı, açıklayamadı! Bunu anlamak mümkün değil. Seçime iki ay kalmış, neden adaylar açıklanmıyor? Bunu kabullenmek mümkün değil. Kolay değil tam tamına 48 aydır gecenizi gündüzünüze kattınız. Kapı kapı dolaştınız. Mektuplarımızı, broşürlerimizi, sevgilerimizi bütün Şişli ile buluşturdunuz. Ben ve 60 bin yol arkadaşım çalışmaktan bıkmadık. Ama beklemekten belirsizlikten yorulduk. Biz çalışmaktan yorulmayız çünkü çalışa çalışa kazanacağız,

Kamuoyu yakından izliyor; Ben dört yıldır Şişli için Şişli'de Cumhuriyet Halk Partisi adına rekor oy almak için alacağım rekor oyla Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanması için gece gündüz çalışıyorum. Tam dört yıldır!

Esnafla sabahları kepengi açıyorum. Taksi duraklarında çay demliyorum. Bir yandan da çalışma arkadaşlarımla "Şişli'yi nasıl eski yüksek enerjili günlerine taşırız? " Nasıl "Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın çekim alanı yaparız" diye çalışıyorum.

sarigul2.jpg

CHP’DE VEFA YOK

Bütün yaptıklarıma rağmen, Cumhuriyet Halk Partisi'nden vefa görmedim. Cumhuriyet Halk Partisi'ne değil… Partili yurttaşlarıma asla değil…Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine kırgınım, tepkiliyim. Kararsızlıklarına, açık olmamalarına, hala adayları netleştirmemelerine ve bana karşı vefasız davranmalarına tepkiliyim.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.