Mutasyona uğrayan koronavirüs, yeni tedbirler getirecek mi?

Mutasyona uğrayan koronavirüs, yeni tedbirler getirecek mi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak Bilim Kurulu'nda gündem dünyayı diken üstünde tutan mutasyon olacak.

İlk olarak İngiltere'de ortaya çıkan koronavirüsün mutasyona uğramış türü, dünyada panik havası yarattı. Türkiye dahil pek çok ülke İngiltere ile uçuşları askıya alırken; bu durumun yeni tedbirler getirip getirmeyeceği ise merak ediliyor.

Bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak Bilim Kurulu'nda mutasyon ele alınacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı Sağlık Bakanı Koca'nın başkanlığında bugün gerçekleşecek. Artan vaka sayısı sonrası alınan tedbirler ve kısıtlamaların korona bilançosuna yansımasının ele alındığı toplantılarda bugün ise gündem dünyayı diken üstünde tutan mutasyon olacak.

 

MUTASYON ANA GÜNDEM MADDESİ

 

İngiltere'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm ülkeleri çeşitli önlemler almaya iten koronavirüsün mutasyona uğramış türü; Bilim Kurulu toplantısında ele alınacak. Mutasyona uğrayan türün Türkiye'de görülüp görülmediği, aşının bu yeni durum karşısında etkili olup olmayacağı konuşulacak. Ayrıca yeni tedbirler de masanın gündeminde yer alacak.

 
YERLİ AŞIDAKİ SON GELİŞMELER

 

Öte yandan ülkemize gelecek Çin aşısıyla ilgili son gelişmeler ve yerli aşı üretiminde yaşanan gelişmeler de toplantının gündem maddelerinden biri olacak.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.