Müzakerelere son noktayı koymayı öğrenin!

Müzakerelere son noktayı koymayı öğrenin!

Sola Unitas Yayıncılık’tan çıkan ‘Sen Bitti Dediğinde-Müzakere ve Arabuluculuk’ kitabı uluslararası rehine davalarında çalışan eski bir FBI müzakerecisi olan Chris Voss’un yaşam deneyimlerini okurlara aktarıyor.

Chris Voss, FBI’da banka soyguncuları ve teröristler dâhil olmak üzere birçok suçluyla karşılaştığı rehine davalarında müzakereci ve arabulucu olarak görev aldı. Mesleğinin zirvesine çıkarak FBI’ın efsane olarak tanımladığı müzakerecilerden biri oldu.

 

İlginç tüyolarla dolu olan bu şaşırtıcı kitap, efsane olan Voss’un görev aldığı önemli olaylarda hangi yöntemleri kullandığını anlatıyor. Ayrıca okuyuculara pek çok alanda kullanabilecekleri güçlü ikna yöntemleri ve meslektaşlarına da hayat kurtaran becerileri sunuyor.

 

Rehber niteliğindeki bu kitapta, dokuz etkili taktik paylaşılmaktadır. Başınıza gelebilecek her durumda kullanabileceğiniz büyüleyici yöntemler hem mesleğinizde hem de kişisel yaşamınızda ikna yeteneğinizi ve alacağınız sonuçları maksimum seviyeye çıkarmayı amaç ediniyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.