Müzik dünyasında koronavirüs uygulaması: Sanatçılar evden çalıp söylüyor

Müzik dünyasında koronavirüs uygulaması: Sanatçılar evden çalıp söylüyor

Müzikle insanlar arasındaki tüm mesafeleri kaldırmak için başlatılan 'Red Bull Sunar ile Evde Çal' canlı konserler serisinin ilk konuğu şarkıcı Nilipek oldu. Konserlerde sanatçılar müzikseverle evden buluşmaya devam edecek.

Alternatif sahnenin sevilen ismi Nilipek 'Red Bull Sunar Evde Çal canlı konserler serisinin ilk konuğu oldu. Geçtiğimiz akşam Red Bull Türkiye’nin resmi instagram hesabı üzerinden performans gösteren şarkıcı “Bence en güzel şey müzikle bir araya gelmek, şarkılarımız aracılığıyla göz göze gelebilmek öyle değerli ki” açıklamasını yaptı.

Sevenlerinin evlerine konuk olmaktan mutluluk duyduğunu belirten müzisyen, ‘Havada bir hinlik var’, ‘Koşuyolu’, ‘Sabah’, ‘Gömülür’, ‘Çocuk’, ‘Beraber’ isimli şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 25 dakika süren canlı konser deneyimine, binlerce katılımcı dahil oldu. Burada merak edilen soruları da yanıtlayarak izleyicilerle sohbet eden müzisyen, ayrıca takipçilerine özel olarak kendisinin önerdiği albümlerin yer aldığı bir çalma listesini de paylaştı.

 

'Red Bull Sunar ile Evde Çal' konserler serisinin 25 Mart tarihindeki gelecek konuğu ise Akın Sevgör olacak. Elektronik müzik sahnesinin en beğenilen isimlerinden olan Sevgör, unutulmaz bir performansa imza atacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.