Müzik ve resim aynı tuvalde

Müzik ve resim aynı tuvalde

Galeri Deniz, Prof. Dr. Fikret Akata’nın iki önemli sanat dalı olan müzik ve resmi aynı potada bir araya getirdiği yağlıboya eserlerinden oluşan ‘Fa’ adlı sergiyi sanatseverlerle buluşturdu.

Galeri Deniz’de yeni yılın ilk etkinliği olan ‘Fa’ sergisi için iş, kültür sanat ve medya dünyasından pek çok ismin katıldığı davetle, Prof. Dr. Fikret Akata’nın resim ve müziği kendine has armoni ile buluşturan kişisel sergisindeki yağlıboya tablolar katılımcıların beğenisine sunuldu. Sergi 31 Ocak tarihine kadar gezilebilecek.

 

a-min-011.jpg

 

“SERGİ SANAT YOLCULUĞUMDAKİ EN ÖZEL PROJELERDEN BİRİ”

Çocukluk yıllarından bu yana ilgi duyduğu resim alanında imza attığı eserlerin sanatseverlerle buluşmasından duyduğu heyecanı paylaşan Prof. Dr. Fikret Akata konuşmasında; “Resim sanatı insanoğlunun ortak duygularına tercümanlık eden, insan olmanın türlü halleriyle bağ kurmamıza aracılık eden bir alan. Bugün gelişen şartlar, çıktığınız sanat yolculuğunuzda size başka fırsatlar da sunuyor. Müziğin ezgilerinden ilham alarak tuvale yansıttığım resimlerden oluşan Fa Sergisi’nin kariyerimdeki en özel projelerden biri olduğunu paylaşmak isterim” dedi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.