Nagehan Alçı Doğan'ın uçağında

Nagehan Alçı Doğan'ın uçağında

Hande Fırat'ın nikahına gitmek üzere İstanbul'dan Doğan Medya çalışanları için kaldırılan özel uçakta, Ciner Medya'da yazar olan son dönemin tartışmalı ismi olan Nagehan Alçı da yer aldı.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ile iş adamı Murat Özvardar Sheraton Otel’de yapılan nikah töreniyle dün akşam dünya evine girdi. Nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna kıydı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Kudüs toplantıları nedeniyle nikaha katılamazken, AB Bakanı Ömer Çelik’i nikaha katılması için görevlendirdi. Çiftin şahitliğini AB Bakanı Ömer Çelik, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Murat Ezberci ve Recep Ercan Keskin yaptı.

Hande Fırat ve Murat Özvardar çiftinin nikahı öncesinde, Doğan Holding'de dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Hande Fırat’ın nikahı için, İstanbul’dan özel uçak kaldırılarak, Doğan Medya çalışanları bu uçakla Ankara’daki nikaha katıldılar. Fakat Doğan Medya çalışanları ile aynı uçakla Ankara’ya giden bir isim daha davetlilerin arasında dikkat çekti. Odatv’nin edindiği bilgiye göre, Ciner Grubu’nun yayın organı Habertürk’ün yazarı Nagehan Alçı, Doğan Medya çalışanları ile aynı uçakla Ankara'ya gitti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.