Nagehan Alçı'dan Türkiye düşmanı FETÖ'cü iş adamı Besim Tibuk’a destek

Nagehan Alçı'dan Türkiye düşmanı FETÖ'cü iş adamı Besim Tibuk’a destek

Devlete ‘Katil’ diyen Nagehan Alçı her zaman olduğu gibi Türkiye düşmanı FETÖ’cü iş adamlarının yanında yer aldı.

Her fırsatta Türkiye aleyhine konuşan Besim Tibuk’a ait Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yayın yapan Diyalog TV’nin Türksat uydusundaki yayınları Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından birkaç gün önce durduruldu.

Kendi TV kanalında Türkiye ve Türk yetkililer hakkında karalama propagandası yapan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a karşı ağır sözler kullanan Tibuk’un bu faaliyetleri Kıbrıs Türk halkı tarafından da tepkilerle karşılanıyordu.

 

ALÇI’DAN FETÖ’CÜ TİBUK’A DESTEK


Devlete ‘Katil’ diyen Nagehan Alçı her zaman olduğu gibi Türkiye düşmanı FETÖ’cü iş adamlarının yanında yer aldı.

Alçı, Kıbrıs’ta tanınan iş adamı Besim Tibuk’a destek verdi. Birkaç gün önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yayın yapan Diyalog TV Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından kapatılmıştı.

Nagehan Alçı dünkü köşe yazısında kapatılan Diyalog Tv’nin Türkiye lehinde olduğunu iddia etti ve FETÖ’cü Besim Tibuk’un kanalının kapatılmasını eleştirdi.

 

NAGEHAN YALAN SÖYLÜYOR
 

Diyalog Tv ve sahibi FETÖ’cü iş adamı Besim Tibuk, her fırsatta FETÖ’cülerin yanında yer almasıyla tanınıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türkiye’ye ağır hakaretler eden Tibuk, bir konuşmasında FETÖ’nün bir terör örgütü olmadığını, çok masum insanlar olduğunu söylemişti.

Erdoğan’ın görevi bırakması gerektiğini bile söyleyen Tibuk’a, Nagehan Alçı’nın destek vermesi dikkat çekti. Bu eylemler elbette Nagehan Alçı tarafından alıştığımız eylemler.

 

TÜRKİYE TARAFTARI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ


Alçı yazısında Diyalog Tv’nin Türkiye yandaşı görüşleriyle ve Türkiye-KKTC toplumlarının bir bütün olduğu fikrini savunmasıyla tanındığını hatta Türkiye’yi savunduğunu iddia etti.

Diyalog Tv’nin kapatılmasını trajikomik bir gelişme olarak ifade eden Alçı,  RTÜK yetkilileri de eleştirerek kanalın genel yayın politikasının ve Besim Tibuk’un Kıbrıs konusunda tamamen Türkiye’yi ve AK Parti’nin Kıbrıs politikasını destekleyen söylemler içinde olduğunu söyledi.

Diyalog TV’nin Türkiye’ye eleştirel bakan bir kanal olmadığını aksine Türkiye taraftarı bir kanal olduğunu söyleyen Alçı , Tibuk’un babası ile sınıf arkadaşı olduğunu da yazısına ekledi.

 

KIBRIS'IN EN BÜYÜK BASIN YAYIN ŞEBEKESİ DİYALOG TV


Kıbrıs'ın en büyük basın yayın şebekesi olan Diyalog Tv, Türkiye aleyhine yaptığı yayınlarla biliyor.

Besim Tibuk geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ın İngiltere’ye bağlanması gerektiğin savunmuştu.

Diyalog Tv’nin Türkiye taraftarı olduğunu iddia eden Nagehan Alçı’nın bu video izlemesini tavsiye ediyoruz…

 


 

DİYALOG GAZETESİ NAGEHAN’IN HABERİNİ  YAYINLADI


Kapatılan Diyalog Tv’nın gazetesi Nagehan Alçı’nın yazısını gazetede yayınlayarak Alçı'ya destek verdiğini göstermiş oldu.

 


İşte o görsel:

 

diyalog-siyasetcafe.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.