Nagehan Alçı'dan Ukrayna'da askeri üniformayla poz! Gelen eleştirilerine yanıt verdi

Nagehan Alçı'dan Ukrayna'da askeri üniformayla poz! Gelen eleştirilerine yanıt verdi

Ukrayna'nın Eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile röportaj yaptığı sırada askeri üniforma giyen Nagehan Alçı eleştirilerin odağı oldu.

Geçtiğimiz gün savaşın nabzını tutmak üzere Kiev'e doğru yola çıkan Nagehan Alçı, Ukrayna'nın Eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko ve Ukrayna Kilisesi'nden Piskopos Eustratios ile özel röportajlar yaptı.

Röportaj sırasında çekildiği fotoğrafta üzerinde askeri üniforma bulunan Nagehan Alçı, eleştiri aldı. Bu eleştirilerin yersiz olduğunu ifade eden Alçı, Twitter hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu.

 

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ


Askeri üniforma olan montu giyme nedeninin aşırı soğuklar olduğunu ifade eden Alçı, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Ukrayna Eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile yaptığım özel röportaj esnasında aşırı soğuktan ötürü giydiğim mont ile ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Bu konuda bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim…

Poroşenko ile röportajı Kiev sokaklarında, Eski Başkan ve ekibinin karargahı önünde yaptık. Ben de o dondurucu soğukta çok üşüdüm, bunun üzerine Poroşenko’nun Başdanışmanı bana geçici olarak giymem için bu askeri montu getirdi, ben de giydim. Yoksa bu üniforma ile dolaşmıyorum.

 

sdffsdfsdfs.jpg

 

Öte yandan ben bu işgal ve istila karşısında asla tarafsız değilim. Tüm kalbimle bir vatan savunması vermekte olan Ukrayna halkının yanındayım. Gazeteci işgal karşısında tarafsız olamaz. Fakat haberlerimi ve röportajlarımı da objektif yaparım, haber yansız, yorum hürdür.

Ukrayna’da yaptığım gazetecilik vesilesiyle bana yine fabrikasyon olduğunu bin kere açıkladığım twitlerle saldıran tüm sitelere ve kişilere de dava açacağım. Yeter artık! En son Ümit Özdağ’ın bana iftira saldırısında yine açıklamıştım. Buyrun o yazıyı okuyun."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.