Nagehan Alçı’nın Silivri’ye girme zamanı gelmedi mi?

Nagehan Alçı’nın Silivri’ye girme zamanı gelmedi mi?

Habertürk ekranlarında yaptığı skandal çıkışlarla sıklıkla gündeme gelen gazeteci Nagehan Alçı’ya bir tepki de, Nazlı Ilıcak’ın kuzeni Aziz Üstel’den geldi. Üstel Alçı’yı eleştireceğim derken Ilıcak’ın çıkmasını talep etti.

FETÖ üyeliğinden tutuklanmadan önce birlikte program yapan Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı ile ilgili bir paylaşım sosyal medyada gündeme oturdu.

Nagehan Alçı’nın tartışma yaratan sözleri büyük tepki çekmişti.

Yaklaşık bir ay önce Habertürk ekranlarında Türk Devleti’ne “Katil Devlet” diyerek büyük tepki çeken Alçı, bir süre ekranlardan uzaklaştırılmıştı.

Alçı’nın canlı yayında “Katil Devlet demesi başta siyasiler olmak üzere toplumun her kemsinden büyük tepki almış, sosyal medyada da gündeme oturmuştu.

 

aziz.JPG

Aziz Üstel

Aradan geçen bir aylık sürede ekranlardan uzak tutulan alçı bu defa başka bir skandala imza attı.

Nagehan Alçı haftalar sonra Habertürk TV’de yayınlanan sabah programı “Para Gündem”e konuk olmuş ve bu kez terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG için "Önemli olan YPG’nin siyasi kanadının daha güçlü hale gelmesini sağlamaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Nagehan Alçı’nın tartışma yaratan sözlerinin ardından FETÖ’den tutuklanmadan önce birlikte program yaptığı Nazlı Ilıcak’ın kuzeninden geldi.

Nazlı Ilıcak’ın kuzeni Star gazetesi yazarı Aziz Üstel, sosyal medya hesabından “Nazlı Ilıcak 76 yaşında hapiste çürüyor, Nagehan Alçı abuk subuk konuşuyor tv ekranlarında. Yer değiştirme zamanları gelmedi mi?!” mesajını paylaştı.

 

İste o mesaj

 

aziz-ic.JPG

 

 

 

nagehan-ic.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum