Napoliten Konserleri başlıyor

Napoliten Konserleri başlıyor

Geçtiğimiz sezonlarda seyircinin beğenisini kazanan, duygu yüklü İtalyan halk şarkılarından oluşan ve dinleyicileri adeta İtalya’ya götüren ‘Napoliten Konserleri’ ilk olarak 13-14 Aralık’ta Kadıköy’de gerçekleşecek.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi tenorlarının sahne aldığı konserdeki  şarkılara  yer yer hüzün, yer yer de neşe hakim olurken, E.di Capua, F.P Tosti , E. De Curtis, R.Falvo, L. Denza, C.A.Bixio, G.Cottrau, R.Leoncavallo, S. Cardillo gibi değerli bestecilerin en önemli eserleri seslendirilecek.

 

 ‘l’te vurria vasa’, ‘Mattinata’, ‘Non ti scodar di me’, ‘Fenesta Che Lucive’, Dicitencello Vuie’, ‘Tu ca nun chiagne’ , ‘Torna a Surriento’, ‘Mamma’, ‘Marechiare’, ‘O sole mio’ ise konser programında yer alan eserlerden bazıları.

 

Konserde Besnik Ademoğlu, Serkan Bodur, Berk Dalkılıç, Can Reha Gün, Yoel Keşap, Ufuk Toker ve Onur Turan’a piyanist Hüseyin Kaya eşlik edecek.  

 

Konser serisi, bu sezon 13-14  Aralık 2019 ve 28 Şubat 2020 tarihinde Kadıköy Süreyya Opera Sahnesi’nde, 13 Ocak 2020 tarihinde ise Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyirciyle  buluşacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.