Nasa doğruladı: Uzayda film çekecek!

Nasa doğruladı: Uzayda film çekecek!

Dünyaca ünlü aktör Tom Cruise’un Tesla CEO’su Elon Musk ve NASA işbirliğiyle uzayda bir film çekmeyi planladığı iddiası netleşti. NASA Başkanı Bridenstine, “Heyecanlıyız” derken, Musk, “Çok eğlenceli olmalı” açıklamasını yaptı

Ünlü aktör Tom Cruise’un uzayda bir filmi çekmeyi planladığına dair çıkan haberlerin ardından NASA ve Space X’in CEO’su Elon Musk’tan konuya ilişkin açıklamalar geldi.

 

1a-005.jpg

 

YENİ NESİL MÜHENDİSLERE VE BİLİM İNSANLARINA İHTİYAÇ DUYULUYOR

Uzayda çekilmesi planlanan filmle ilgili Cruise'la temas halinde olduklarını doğrulayan NASA Başkanı Jim Bridenstine, Twitter üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"NASA, uzay istasyonunda çekilecek film için Tom Cruise’la çalışma konusunda çok heyecanlı. NASA’nın iddialı planlarını gerçeğe dönüştürmek için yeni nesil mühendislere ve bilim insanlarına ilham vermek için popüler medyaya ihtiyacımız var."

 

aac.jpg

 

Bridenstine, çekilmesi halinde bir ilk olma özelliğine haiz olacak filmle ilgili daha fazla detay vermezken, söz konusu işbirliğinin diğer ismi Musk ise, NASA Başkanı’na yanıt verdi.

 

Kesin bir şekilde haberi doğrulamayan Musk, yanıtında, “Çok eğlenceli olmalı!” diye yazdı.

Daha önce projenin daha ilk aşamalarında olduğu ve filmin ‘Görevimiz Tehlike’ (Mission: Impossible) serisinin bir devamı olmayacağı da belirtilmişti.

 

Tom Cruise tarafından ise; henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.