NATO'ya damga vuran anlar! Erdoğan ve Johnson'ın o videosu viral oldu

NATO'ya damga vuran anlar! Erdoğan ve Johnson'ın o videosu viral oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın NATO zirvesinde İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile yaşadığı anlar sosyal medyada viral oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Madrid'de düzenlenen NATO zirvesinde İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile yaşadığı diyalog sosyal medyada viral oldu.

Erdoğan'ın toplantı öncesinde Johnson'ın arkasından yaklaşarak elini omzuna koyduğu anlar çok fazla paylaşılarak yorum aldı.

Erdoğan ile Johnson arasındaki diyalog dünya basınında da gündem oldu. Bir sosyal medya hesabında "Erdoğan sıradaki kurbanını seçti" yorumu yapıldı.


ERDOĞAN SESSİZCE YAKLAŞIP OMZUNU SIKTI


İki lider arasında NATO Zirvesi'nin bugünkü kapanış oturumunda da ilginç anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salona girdiği sırada masada oturan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı görünce arkadan sessizce yaklaşarak omzunu sıktı. Johnson arkadan uzanan elin kime ait olduğunu bir anda fark edemeyip arkasına döndüğünde karşısında Erdoğan'ı görünce iki lider arasında eğlenceli dakikalar yaşandı.

 

 

"ÇOK GÜZELSİN" SOHBETİ ZİRVEYE DAMGA VURMUŞTU


Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile konuştuğu sırada parmağıyla İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı işaret etmişti. Johnson ise Erdoğan'a Türkçe olarak "Çok güzelsin" demiş, Erdoğan Johnson'a aynı şekilde karşılık verince salondan kahkaha sesleri yükselmişti.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.