Nazlı Ilıcak'ı soydular!

Nazlı Ilıcak'ı soydular!

Gazeteci Nazlı Ilıcak, soygunu bir TV programına katılmak üzere evden ayrılacağı sırada fark etti

Yapılan incelemede evde yaklaşık 60 bin lira değerinde para ziynet eşyası alındığı ortaya çıktı. Evde araştırma yaparak parmak izi alan polisin soruşturması devam ediyor.


TV PROGRAMI İÇİN KULLANACAĞI TAKILARI BULAMADI

3 Nisan günü gerçekleşen soygun Gazeteci-yazar Nazlı Ilıcak'ın katılacağı bir TV programı için evinde hazırlık yaptığı sırada kullanacağı takılarının yerinde olmaması ile ortaya çıktı. Evinde kısa bir inceleme yapan Ilıcak, bazı ziynet eşyaları ile 2 bin lira nakit parasının yerinde olmadığını gördü. Nazlı Ilıcak vakit kaybetmeden kendisiyle yan evinde ikamet eden kızı Aslı Sarrafgil'den yardım istedi. Sarrafgil de polise ihbarda bulundu.

MADDİ KAYBI 60 BİN LİRA

Olay yerine gelen polis evde incelemelerde bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve Üsküdar Asayiş Büro Amirliği olayla ilgili detaylı çalışma başlattı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı bir ekip de evde parmak izi çalışması yaptı. Evde inceleme yapan polislere bilgi veren Aslı Sarrafgil, annesinin kendisine haber vermesiyle birlikte eve geldiğini ve sehpa üzerindeki 2 bin TL nakit para ile birlikte yatak odasında bulunan bir adet Lalaounis marka ince pırlantalı kolye, bir adet Lalaounis altın kolye, bir adet Lalaounis iğne, 3 adet altın kolye, bir adet Lalaounis bilezik, bir adet Bulgari saatin çalındığını söyledi. Aslı Sarrafgil, annesinin maddi kaybının yaklaşık 60 bin lira olduğunu ifade etti.

ÇELİK KASAYI AÇAMADILAR

Hırsız yada hırsızların yatak odasında içerisinde ziynet eşyalarının bulunduğu çelik kasayı da zorladığı ancak açamadıkları öğrenildi. Ekiplerin incelemesinde evdeki kapılarda herhangi bir zorlama izi veya evde dağınıklık olmadığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, evin bahçıvanı Murat Köken ile şoför Selçuk Kaya'nın ifadesini de aldı. Polisin hırsızlık zanlılarını yakalamak için çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.