Nazlıaka, Berberoğlu'nu ziyaret etti! "Özgürlüğüne hazırlanıyor"

Nazlıaka, Berberoğlu'nu ziyaret etti! "Özgürlüğüne hazırlanıyor"

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edilen Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Berberoğlu’nu ziyaret etti ve müjdeyi verdi. İşte haberin ayrıntıları;

Milletvekili Aylin Nazlıaka, Maltepe Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’li vekil Enis Berberoğlu’nu ziyaret etti.

Milletvekili Nazlıaka, Enis Berberoğlu’nu 14 Haziran 2016’dan beri tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi’nde ziyaret etti. Berberoğlu’nun durumu hakkında bilgi veren Nazlıaka sağlığının ve moralinin yerinde olduğunu belirtti. Berberoğlu’nun orada da gündemi yakından takip ettiğini anlatan Nazlıaka, “Berberoğlu üretmeye devam ediyor. Özgür günlere hazırlanıyor” diye konuştu.

‘TEMSİLEN TUTUKLU’

AK Parti eliyle bir hukuk katliamı yaşandığını dile getiren Milletvekili Nazlıaka, Enis Berberoğlu’nun tutuksuz yargılandığı dönemde her davaya katılırken şu an “kaçma şüphesi var” denilerek kara mizah malzemesi olabilecek bir gerekçe ile tutuklu bulunduğu belirtti.

‘Bu dava baştan sona bir siyasi kumpas davasıdır’ diyen Nazlıaka, “Berberoğlu sadece 1981 yılından bu yana emek verdiği gazeteci kimliği ile değil, muhalefet partisi temsilcisi olarak da tutukludur. AKP’nin yanlış politikalarını halka anlatan, gerçekleri ortaya çıkartan ana muhalefet partisine biçilmek istenen rol Enis Berberoğlu ile bir kez daha ortaya konulmuştur. Bu tutukluluk çoklu bir saldırının, çoklu bir nefretin izdüşümüdür” şeklinde konuştu.

‘HEP YANINDAYIZ’

Kamuoyunun daha önce gördüğü, AKP temsilcileri tarafından da itiraf edilen MİT tır’ları görüntülerinin bir sır olmadığını söyleyen Nazlıaka, “Bugün arkadaşımız ortada bir sır olduğu için değil, iktidarın tel tel dökülen politikaları nedeniyle tutuklu bulunuyor. Bir kez daha söylüyoruz: Tüm mağdur edilen dostlarımızla özgür ve aydınlık bir Türkiye’de buluşacağız. 16 Ocak’ta görülecek davada Berberoğlu’nun yanında olacağız” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.