Ne nefes varmış hoca sende! Çinlileri Cübbeli'nin bedduası tuttu

Ne nefes varmış hoca sende! Çinlileri Cübbeli'nin bedduası tuttu

Akit gazetesi gündemi sarsacak bir iddiaya imzasını attı. Gazeteye göre; Çin’deki koronavirüsüne, Ahmet Mahmut Ünlü’nün 'bedduası' neden oldu.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra tüm dünyaya yayılan koronavirüsü, şimdiye kadar 360’tan fazla insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Salgına karşı bilim insanları ise panzehir aşısının araştırmalarına devam ediyor.

 

VİRÜSÜN NEDENİ BEDDUA!

Koronavirüsüne ilişkin tartışmalar devam ederken, Türkiye’deki İslamcıların yorumları ise dikkat çekti. Akit gazetesi, Koronavirüsünün çıkışı ile ilgili, kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen, İsmailağa Cemaati’nin önde gelen ismi Ahmet Mahmut Ünlü’nün 28 Aralık 2019’da yaptığı konuşmaya gönderme yaptı.

 

CÜBBELİ'NİN BEDDUASI TUTMUŞ!

Akit gazetesi, Çin’deki koronavirüsüne, Ahmet Mahmut Ünlü’nün 'bedduasının' neden olduğunu ima etti.

 

 

İşte Akit' in ilgili haberi

cubbeli-akit.JPG

 

İHSAN ŞENOCAK DA BENZER ŞEYLER SÖYLEDİ 

 

Geçen hafta sonu da, İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi'nin (İFAM) kurucu başkanı olan ve kadınlara yönelik açıklamalarına gelen tepkiler üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açığa alınan İhsan Şenocak da, "Doğu Türkistan'da oğullarını ve eşlerini zindana attığı Müslüman Kadınların yatak odalarına putperest erkekleri koyan Çin, gözle görülemeyecek kadar küçük virüse teslim oldu. Bu çağın müslümanları Mahşere virüsün yaptığını -korkarım ki- yapamayan müminler olarak çağrılacak" şeklinde mesaj yazmış ve tepkilere neden olmuştu.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.