Neden 'Her şey çok güzel olacak' diyor

Neden 'Her şey çok güzel olacak' diyor

Taraf Gazetesi Yazarı Emre Uslu, o sözünün sırrını açıkladı. Neden devamlı "Her şey çok güzel olacak" diyor. Bir bildiği mi var? İşte o sözün sırrı?

Taraf Gazetesi Yazarı Emre Uslu, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası Twitter'daki hesabından ara ara "HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK" mesajını paylaşıyor. Dün Samanyoluhaber'de Metin Yıkar'ın sorularını yanıtlayan Uslu'ya bu sözün sırrı soruldu.


İşte Emre Uslu'nun cevabı;

"Her şey Çok Güzel Olacak. Çünkü hırsız kaçabilir ama kazanamaz. Eninden sonunda yakalanır. Bütün dünyada Libya'da Kaddafi'den Saddam Hüseyin'e kadar kendi vatandaşlarının malını çalan insanlar, zulmeden insanlar eninde sonunda gittikleri yer bellidir. Hatırlayın Kaddafi kendine karşı "Bu kadar zulüm yeter" diyenlere "Sizi fareler gibi öldüreceğim" diye çıkışmıştı. Nerede bulundu? Bir menfezde bir fare gibi yakalandı.

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Hukuk üzerinden zülüm, yolsuzluk ve insanlara haksızlık ve bu işin gidişatı, sistem, tren rayından çıktı. Eğer tren rayına oturtulmazsa bu treni sürenler kaybedecek. Dolayısıyla bu trenin üzerine sürüldüğü insanlar ya da karşınızdaki insan size sürekli yumruk atıyorsa yapmanız gereken şey yumruklardan kaçınmak. Bir süre sonra o zaten yorulacak ve bitecek. Dolayısıyla enseyi karartmaya gerek yok. Her şey çok güzel olacak.

ALLAH HAKLININ YANINDADIR

Allah haklının yanındadır. Kendinize güveniyorsanız, haklı olduğunuzu düşünüyorsanız ÇALMADIYSANIZ, YEMEDİYSENİZ, ZULMETMEDİYSENİZ ne var karamsar olacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.