Nedir bu Buz Lazer?

Nedir bu Buz Lazer?

Nedir bu Buz Lazer? Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Ankara’da Lazer Epilasyon İle Acısız ve Ağrısız Buz Lazer

Masaj rahatlığında bir epilasyon! Kulağa hem çok güzel hem de uzak bir ihtimal gibi geliyor. Çünkü çok uzun yıllardır birçok epilasyon yöntemi geliştirilmiştir ve bu yöntemlerin hepsi acı ve ağrı hissedilmesine sebep olmaktadır. Bu yüzden acısız ve ağrısız bir yöntem olmadığı için hastalar bu konuda muzdarip olduklarını belirtmektedirler. İşte bu bildirimler ve hastaların istekleri göz önüne alınarak geliştirilmiş bir teknoloji var! Bu teknolojinin adı Buz Lazer’dir. Buz lazer hem acıyı hem de ağrıyı ortadan kaldırarak istenmeyen tüylere kesin çözüm sunmaktadır. Ankara lazer epilasyon yaptırmak isteyenler arasında yapılan araştırmada acı ve ağrı sebebiyle bu isteklerini erteleyenlerin sayısının oldukça fazla olduğunu göstermektedir. Ancak Buz Lazer ile artık bu fikri ertelemeden konforlu ve hızlı epilasyonla istenmeyen tüylere veda edebilirsiniz.

Nedir bu Buz Lazer?

Buz lazer, teknik olarak 810 nm dalga boyuna sahiptir. Cihazda bulunan buz başlık da cildin soğutularak acı ve ağrı hissedilmemesini sağlamaktadır. Buz başlık cildi soğutur, tam olarak -3 dereceye kadar soğutmaktan bahsediyoruz. Bu durumda da cilt acı ve ağrı olmadan konforlu epilasyonla istenmeyen tüylerden kurtulmaktadır.

 

lazer2.jpg

Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Lazer epilasyonların mantığının kıl köklerini tahrip etmesi olduğunu biliyoruz. Buz Lazer de kıl köklerini tahrip etmeye yönelik çalışmaktadır. Lazer enerjisi kıl köklerine iletilerek kıl köklerini tahrip eder, bu esnada çevresinde bulunan hücreler etkilenmez ve zarar görmez. Bu yüzden oldukça güvenli bir uygulamadır.

Buz Lazer Ne Kadar Sürede Uygulanır?

Buz lazer kısa sürede uygulanır olmasıyla da adından söz ettirmektedir. Ankara lazer epilasyon da kullanılan yöntemler arasında Buz Lazer’in hızının lider olmasındaki artılarından biri olduğunu göstermiştir. Çünkü Buz Lazer 35 dakika gibi kısa sürede tüm vücuda uygulanabilmektedir.

lazer3.jpg

Buz Lazer Hangi Bölgelere Uygulanabilmektedir?

Vücutta bulunan istenmeyen tüylerin olduğu her bölgeye Buz Lazer uygulanabilmektedir. Cildin en hassas olduğu bölgeden en kolay bölgesine kadar tüm vücuda uygulanabilmektedir. Bu anlamda hem erkekler hem de kadınlar için ideal bir yöntemdir. Özellikle erkekler içinde düşünülmüş detaylar sayesinde erkekler ulaşılması güç bölgelerdeki istenmeyen tüylerden kolaylıkla kurtulabilmektedirler. Bu bölgeler erkeklerin sıklıkla şikayetçi olduğu kulak içi, burun içi ve kaş arasıdır.

Buz Lazer Kaç Seans Uygulanmalıdır?

Buz lazer ortalama olarak 6-8 seansta istenilen sonucu vermektedir. Ancak paylaştığımız bu süre genel ortalamadır, çünkü kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Kıl yapısı ince ve zayıf olanlar 4 seansta d sonuç alabilirken, zor kıl yapısı olanlar 8-10 seansta sonuç alabilmektedir. Bu yüzden ilk seans sonrasında yaklaşık süre paylaşmak mümkündür. Hızlı ve konforlu epilasyon sağlayan Buz Lazer ile çok kısa zamanda istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak artık çok kolay! Ankara lazer epilasyon için Buz lazer ile tanışabilir, hem erkek hem de kadınlar için konforlu hizmet verilmektedir.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.