Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfür etti

Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfür etti

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu, sosyal medya hesabından Türkiye'ye küfür etti. İşte skandal paylaşım ve haberin ayrıntıları;

Ortadoğu’nun sorumsuzca hareket eden devleti İsrail’in Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun oğlu Yair, kişisel Instagram hesabından ahlaksız bir paylaşımda bulundu.

Filistin'de katliam yapan İsrail'in Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye yönelik küstah bir paylaşımda bulundu. Yair Netanyahu, Türk bayrağı üzerine küfür yazarak sosyal medya hesabından yayınladı.

Türkiye ve İsrail arasındaki diplomatik gerilim devam ederken, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun oğlu Yair’den skandal bir Türkiye paylaşımı geldi.

Filistin’de terör estiren İsrail’in Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, Türkiye’yi hedef aldı. Filistin’e yönelik saldırılardan sonra Türkiye’den peş peşe kınama mesajları gelmişti ve İsrail'in Ankara Büyükelçisini Tel Aviv'e geri göndermişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Benyamin Netanyahu'nun oğlu Yair, Instagram hesabının hikaye bölümünden, Türk bayrağı üzerine “F.ck Turkey” yazarak paylaşımda bulundu.

Yair Netanyahu paylaşımı yaptıktan bir süre sonra Instagram hesabını kapattı.

İşte o skandal paylaşım;

paylasim-004.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum