Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına yine zam yaptı

Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına yine zam yaptı

Netflix Türkiye, en son geçtiğimiz nisan ayında üyelik ücretlerinin fiyatlarını artırmış ve büyük tepki toplamıştı. Şirket, henüz 1 yıl bile olmadan ülkede abonelik ücretlerine yine zam yaptı.

Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarını maalesef bir kez daha artırdı. Yeni fiyatlar ile servis daha da fazla oranda abone kaybedebilir.

Netflix Türkiye yılın başında Temel paket için 26,99 TL, Standart paket için 40,99 TL, Özel paket içinse 54,99 TL alıyordu. Daha sonra bu fiyatlara artışa gidildi. Bugüne kadar Temel paket 37,99 TL, Standart paket 57,99 TL, Özel paket ise tam 77,99 TL olarak satılıyordu.

13 Eylül itibarıyla ise fiyatlarda ciddi bir artış daha oldu. Artık Temel paket 45,99 TL, Standart paket 69,99 TL, Özel paket ise tam 93,99 TL oldu.

 

Zam hakkında firmadan gelen ilk açıklama ise standart bilgilendirme mesajı oldu:

 

“Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e-posta göndererek bilgilendirme yapacağız.”

 

Bir önceki zam için bir açıklama yapan Netflix Türkiye, atılan adım için kısaca şunları aktarmıştı:

 

“Hem içerik sayımız her gün artıyor hem de en yüksek kalitede işler üretmeye devam ediyoruz. Fiyat politikamızı da buna göre ayarlıyoruz ve tüm ülkelerde farklı dönemlerde fiyat artışı yapıyoruz.”

Yerli içeriklere büyük yatırım yapan ve bağlı olarak giderleri Türkiye özelinde sürekli olarak artan firma, biliyorsunuz daha ucuz bir reklam destekli abonelik paketi üzerinde de çalışıyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.